10 tips για όσους ξεκινούν τώρα να παίζουν Pokemon Go

10 tips για όσους ξεκινούν τώρα να παίζουν Pokemon Go Facebook Twitter
2

AΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΟΥΛΑ

  

Δέκα πολύ χρήσιμα tips για όσους ξεκινούν τώρα να παίζουν το παιχνίδι. Το μότο είναι 'Gotta Catch'Em All'.

10 tips για όσους ξεκινούν τώρα να παίζουν Pokemon Go Facebook Twitter
Ακόμη και όταν πηγαίνεις για μπάνιο στην θάλασσα έλεγξε την περιοχή!

1. Ετοιμαστείτε για περπάτημα! Πολύ περπάτημα!

Το Pokemon Go είναι ένα παιχνίδι το οποίο χρειάζεται αρκετό περπάτημα και εξερεύνηση διότι εκτός από τα pokemon που πρέπει να αναζητήσεις θα πρέπει και να συλλέξεις χρήσιμα αντικείμενα από τους «σταθμούς» που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε πολλά σημεία.

2. Προσπάθησε να επισκέπτεσαι διαφορετικές περιοχές ώστε να μεγαλώσεις την συλλογή σου.

Υπάρχουν σημεία όπως κοντά σε θάλασσα όπου οι πιθανότητες να πιάσεις ένα pokemon νερού είναι περισσότερες. Άρα ακόμη και όταν πηγαίνεις για μπάνιο στην θάλασσα έλεγξε την περιοχή!

3. Δες τον χάρτη του παιχνιδιού και διάβασε τα σινιάλα.

Υπάρχει ένας μετρητής βημάτων όπου σου δείχνει πόσο κοντά είναι κάποιο pokemon. Με τον καιρό θα συνηθίσεις και θα καταλαβαίνεις που περίπου μπορεί να βρίσκεται. Επίσης αν δεις να κουνιούνται τα χόρτα στον χάρτη, ε σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί τριγύρω.

4. Η ρίψη pokeball θέλει τέχνη.

Δεν είναι βέβαια κάτι δύσκολο αλλά θέλει σίγουρα εξάσκηση. Δες θέλουμε σε καμία περίπτωση να εμφανιστεί κοντά μας κάποιο pokemon και να το χάσουμε επειδή δεν ρίξαμε σωστά την pokeball. Με εξάσκηση και χρόνο έρχεται και η τελειοποίηση.

5. Μην ξεχνάς τα αυγά!

Πάντα να χρησιμοποιείς την ειδική τσάντα όπου κουβαλάει και εκκολάπτει αυγά καθώς περπατάς. Υπάρχουν 3 ειδών. 2 χιλιομέτρων 5 και 10. Άρα όσο περπατάμε βοηθάμε και το Pokemon έκπληξη που θα μας εμφανιστεί από το αυγό.

6. Διάλεξε την σωστή ομάδα!

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές ομάδες στο παιχνίδι όπου ο παίκτης καλείται να επιλέξει. Μίλα με τους φίλους σου και οργανώσου. Δες στην περιοχή πια ομάδα κινείται περισσότερο διότι με αυτούς η θα συνεργαστείς η θα τους πολεμήσεις.

7. Προετοιμάσου με φορτισμένο πλήρες κινητό αλλά και κάποιο powerbank αν έχεις.

Δυστυχώς τα παιχνίδια καταναλώνουν αρκετή μπαταρία από το κινητό μας και αν θέλουμε να παίξουμε αρκετή ώρα θα χρειαστούμε και μπαταρία.

8. Πρόσεχε μην απορροφηθείς πολύ.

Το παιχνίδι όπως κάθε παιχνίδι μπορεί να σε απορροφήσει για αρκετή ώρα και πολλές φορές να κινδυνέψεις πχ αν βρεθείς στην μέση του δρόμου. Οπότε πάντα έχουμε στο νου μας την πορεία μας και την ώρα που ασχολούμαστε.

9. Πάλεψε την σωστή στιγμή!

Όταν έρθει η ώρα να κατακτήσεις ένα γυμναστήριο δες αν όντως μπορείς να νικήσεις τα Pokemon του αντιπάλου. Αν κερδίσεις θα ανεβάσεις επίπεδο αλλά εάν χάσεις θα πρέπει να γιατρέψεις τα pokemon σου ξοδεύοντας αντικείμενα. Έτσι κάνουμε καλό προγραμματισμό και καταστρώνουμε στρατηγική ανάλογα με τι pokemon έχουμε να παλέψουμε.

10. Ενημερώσου από το διαδίκτυο και τα groups που υπάρχουν στο facebook για κόλπα και περισσότερες πληροφορίες.

Το παιχνίδι πλέον είναι νούμερο ένα σε λήψεις οπότε οι ιδέες που θα δεις από άλλους παίχτες θα σε βοηθήσουν σίγουρα.

TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια