Όταν παίρνεις το ρίσκο και ακολουθείς τον πιο δύσκολο δρόμο

Όταν παίρνεις το ρίσκο και ακολουθείς τον πιο δύσκολο δρόμο Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL


Όταν παίρνεις το ρίσκο και ακολουθείς τον πιο δύσκολο δρόμο Facebook Twitter

 

Λένε πως όταν θέλεις να καταφέρεις κάτι, υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις. Ο συνηθισμένος, αυτός που όλοι διαλέγουν ως εύκολη και σίγουρη λύση ή ο άλλος, ο δικός σου δρόμος, αυτός που θα χαράξεις μόνος σου παίρνοντας το ρίσκο αυτής της επιλογής, γνωρίζοντας όμως ότι είναι δική σου και γι' αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μέρη που κανείς άλλος δεν έχει ξαναπατήσει.

 

Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να φτάσεις σε κάποιον στόχο εύκολα και σχετικά ανώδυνα, ενώ η δεύτερη περίπτωση αποτελεί από μόνη της έναν στόχο. Γιατί ο δικός σου δρόμος είναι ήδη μια απόφαση θαρραλέα που σε κάνει να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος.

Η Εταιρία Όλυμπος χαράζει εδώ και χρόνια έναν δικό της δρόμο στον χώρο της διάθεσης φρέσκων προϊόντων, τον οποίο ακολουθεί πιστά χωρίς να υποχωρεί μπροστά στα εμπόδια που προκύπτουν. Γιατί αυτά ακριβώς τα εμπόδια είναι που δίνουν αξία σε κάθε προϊόν που φέρει το όνομα ΟΛΥΜΠΟΣ. Είναι τα εμπόδια που δημιουργούν μια διαφορετική φιλοσοφία και διαμορφώνουν μια πορεία με ξεχωριστή σημασία.

Όταν παίρνεις το ρίσκο και ακολουθείς τον πιο δύσκολο δρόμο Facebook Twitter

Η σημασία της πρώτης ύλης σημαίνει υπομονή και σεβασμός απέναντι στη φύση και τους δικούς της νόμους. Γι' αυτό η ΟΛΥΜΠΟΣ δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την υψηλή ποιότητα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα περιμένει μέχρι να υπάρχει διαθέσιμη καλλιέργεια ακόμα και στα πιο ιδιαίτερα αγαθά όπως οι υπερτροφές Αρώνια και Παντζάρι.

Μόνο όταν η ίδια η φύση δώσει τα δώρα της η ΟΛΥΜΠΟΣ είναι σε θέση να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής αξίας που διατηρούν τη γεύση, τον διατροφικό πλούτο και την αγνότητα της αβίαστης παραγωγής.

Όταν παίρνεις το ρίσκο και ακολουθείς τον πιο δύσκολο δρόμο Facebook Twitter

Η εμμονή στην ποιότητα είναι αυτή που καθορίζει και καθορίζεται από τους ίδιους τους ανθρώπους της ελληνικής εταιρίας οι οποίοι εδώ και χρόνια λειτουργούν με το ίδιο πάθος αλλά και με μεράκι για την προσφορά άριστων προϊόντων που αξιοποιούν την ελληνική φύση με όποιο κόστος μπορεί να συνεπάγεται.

Το γάλα, τα φρούτα, το τσάι, οι ξηροί καρποί είναι αγαθά που μας δίνει η ελληνική γη και η εταιρία ΟΛΥΜΠΟΣ τα προσφέρει αναδεικνύοντας την αξία τους πάντα με σεβασμό τόσο προς τον καταναλωτή όσο και προς τη Μητέρα Φύση.


Άλλωστε, η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τους Έλληνες παραγωγούς μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας επιλέγοντας ανθρώπους που αγαπάνε τη φύση, τα ζώα και τον τόπο τους και μοιράζονται τις ίδιες αξίες που κάνουν την ΟΛΥΜΠΟΣ να ξεχωρίζει.

Όταν παίρνεις το ρίσκο και ακολουθείς τον πιο δύσκολο δρόμο Facebook Twitter

Ο δρόμος που ακολουθεί η εταιρία στην παραγωγή γάλακτος περνάει μέσα από τα βοσκοτόπια των ελληνικών κτηνοτρόφων, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο κατσικίσιο και βιολογικό γάλα.

Μια σειρά από προϊόντα όπως γάλα, γιαούρτι, τυρί, βιολογικό γάλα, παιδικό κατσικίσιο γάλα δημιουργούνται πάνω στη βάση της ανάπτυξης της ελληνικής αιγοτροφίας και η ΟΛΥΜΠΟΣ παίζει σημαντικό ρόλο δίνοντας ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή.

Εξάλλου, δε διστάζει να επενδύσει στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων ενισχύοντας τον Έλληνα κτηνοτρόφο και την ελληνική βιολογική γεωργία, αφού η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται στην αρμονία του ανθρώπου με τη φύση ώστε να παίρνει από εκείνη όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη.

Όταν παίρνεις το ρίσκο και ακολουθείς τον πιο δύσκολο δρόμο Facebook Twitter

Ο δρόμος της ΟΛΥΜΠΟΣ χαράζεται καθημερινά μέσα από ξεχωριστές κινήσεις όπως η συσκευασία του διάφανου μπουκαλιού για το γάλα ώστε ο καταναλωτής να βλέπει το ίδιο το προϊόν. Ένα προϊόν που συλλέγεται καθημερινά από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες και παραμένει φρέσκο και αγνό διατηρώντας αναλλοίωτη την πλούσια και πυκνή του γεύση.

Με τον ίδιο τρόπο επιλέγονται τα φρούτα νέας εσοδείας που χρησιμοποιούνται στον απολαυστικό φυσικό χυμό ΟΛΥΜΠΟΣ, ενώ ταυτόχρονα η εταιρία αναζητά συνεχώς εναλλακτικά προϊόντα που θα ικανοποιήσουν τις σύνθετες διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

 

Όταν παίρνεις το ρίσκο και ακολουθείς τον πιο δύσκολο δρόμο Facebook Twitter

Για τα πρώτα και μοναδικά ελληνικά ροφήματα από ξηρούς καρπούς επιλέγονται ελληνικά αμύγδαλα, φιστίκια και καρύδια δημιουργώντας ξεχωριστές προτάσεις με υψηλή διατροφική αξία. Ο δρόμος της ΟΛΥΜΠΟΣ, όμως, δεν σταματάει εκεί.

Περνάει από πεδιάδες, διασχίζει ποτάμια και φτάνει μέχρι την κορυφή του βουνού για να συλλέξει το αυθεντικό ελληνικό τσάι που αποξηραίνεται φυσικά και φτιάχνεται με την αυθεντική συνταγή διατηρώντας τα φυσικά αρώματα του φυτού.

Τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ δεν είναι ο τελικός στόχος αλλά η πορεία μέχρι αυτόν. Είναι ο δρόμος προς έναν τρόπο ζωής όπου η ποιότητα ορίζεται από την αγνότητα και η φύση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της διατροφής μας. Αυτόν τον δρόμο χαράζει καθημερινά η ΟΛΥΜΠΟΣ αψηφώντας τις δυσκολίες, κυνηγώντας το καλύτερο χωρίς συμβιβασμό, με ψυχή και αγάπη προς τη φύση και τελικά προς την ίδια τη ζωή.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM