Οι Unboxholics για πρώτη φορά στην Αθήνα

Οι Unboxholics για πρώτη φορά στην Αθήνα Facebook Twitter
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έκανε την επιθυμία των Αθηναίων πραγματικότητα, με ένα event που θα έχει από όλα και θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.
0

ADVERTORIAL


Οι Unboxholics για πρώτη φορά στην Αθήνα Facebook Twitter

 

Οι κολλημένοι με τα gadgets, τα games, οι teckies παντός τύπου που καθημερινά σερφάρουν στη videoθάλασσα του YouTube, τους ξέρουν. Για την ακρίβεια τους παρακολουθούν γιατί συν τοις άλλοις είναι χαβαλέδες, έξω καρδιά και χύμα στο κύμα.

 

Οι Unboxholics είναι τα tech παιδιά της διπλανής πόρτας. Είναι αυτοί που θα μπορούσαν να είναι οι φίλοι σου τα βράδια που λιώνεις στα παιχνίδια, για να μην αναφέρουμε την πλάκα που κάνουν με τους φίλους τους (θα μπορούσες να είσαι και εσύ ένας από αυτούς) εντός και εκτός κτιρίων, αυτοκινήτων και όταν ακόμα πάνε για tech shopping. Γιατί είναι εκεί, τραβάνε τη φάση και εσύ μετά περνάς καλά μαζί τους.

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας στο YouTube, μετράνε ήδη πάνω από 68 εκατομμύρια views και 390 χιλιάδες συνδρομητές.

«Ξυπνήσατε;» που λένε και τα παιδιά στο άνοιγμα των videos και, ναι, ήρθε η ώρα να τους δεις, από κοντά. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έκανε την επιθυμία των Αθηναίων πραγματικότητα, με ένα event που θα έχει από όλα και θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Ο Σάκης και ο Αλέκος εγκαταλείπουν για λίγο την Αριδαία για μία μοναδική δωρεάν εμφάνιση στην Αθήνα, αυτήν την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 4 το απόγευμα.

Οι hardcorίλες των αδελφών Καρπά, πάντα με αγάπη και προσήλωση σε οτιδήποτε είναι tech, θα γεμίσουν την σκηνή της Ιεράς Οδού. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους και δεν έχεις παρά να μπεις στο site του ΓΕΡΜΑΝΟΥ για να κλείσεις μια θέση. Υπάρχει κάτι καλύτερο άλλωστε να κάνεις κυριακάτικα, από το να χαρείς ένα super entertaining 4-ωρο show, γεμάτο μουσική από DJ sets, παιχνίδια, αλλά και special guests.

Πάμε πάλι: Οι Unboxholics για πρώτη φορά στην Αθήνα

Πότε; Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ώρα; 16.00 ή 04:00 μ.μ.

Πού; Ιερά Οδός 18-20

Τι πρέπει να κάνω για να μπω; Κλείσε θέση στο site του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, με ένα κλικ εδώ.

Θέλεις και άλλα; Για να έχεις τα τελευταία info, updates αλλά και διαγωνισμούς που θα παίξουν, μείνε συντονισμένος στα Social των ΓΕΡΜΑΝΟΣ και φυσικά των Unboxholics.

Τσεκ και δώσε στα #UHgermanos, #germanos, #unboxcholics

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM