Γεύσου την εμπειρία στα Coffee Lab

Γεύσου την εμπειρία στα Coffee Lab Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ο καφές είναι αδιαμφισβήτητα η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων και στα Coffee Lab η απόλαυση του είναι εμπειρία.

  

Όλα ξεκινούν μόλις διαλέξεις έναν από τους τέσσερις μονοποικιλιακούς καφέδες που προέρχονται από φάρμες στη Γουατεμάλα, τη Βραζιλία, την Αιθιοπία και την Κένυα. Μοναδικά αρώματα και ξεχωριστές γεύσεις, ελευθερώνονται για να ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σου.

Γεύσου την εμπειρία στα Coffee Lab Facebook Twitter

Πιστοί στο κίνημα του τρίτου κύματος καφέ, του κινήματος που ακολουθούν όσοι θέλουν να γνωρίζουν και να ελέγχουν όλα τα στάδια της παραγωγής, από την γέννηση του καρπού έως και την τελευταία σταγόνα, οι άνθρωποι του Coffee Lab ελέγχουν την παραγωγή του καφέ, από τη φάρμα μέχρι και το φλιτζάνι του καταναλωτή.

Όλα ξεκίνησαν από το πάθος και την αγάπη που έχει για τον καφέ ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης των Coffee Lab Στέλιος Ρουμελιώτης. Ξεκίνησε ως barista, έγινε εκπαιδευτής σε μεγάλες εταιρείες καφέ και διακρίθηκε ως Barista Champion το 2008-2009. Η ιδέα για έναν καφέ τρίτης γενιάς τον συνεπήρε κι έτσι ξεκίνησε την αλυσίδα Coffee Lab.

Γεύσου την εμπειρία στα Coffee Lab Facebook Twitter

Ο ίδιος ταξιδεύει σ' όλο τον κόσμο, συναντά τους παραγωγούς στις φάρμες τους και διαλέγει τις καλύτερες σοδειές από τον ωμό specialty coffee.

Στη συνέχεια, με ιδανικές συνθήκες, ο καφές μεταφέρεται στην Ελλάδα. Εκεί οι άνθρωποι των Coffee Lab ερευνούν, κάνουν δοκιμές και συγκρίνουν τα αποτελέσματα.

Γεύσου την εμπειρία στα Coffee Lab Facebook Twitter

Έπειτα, το καβούρδισμα πραγματοποιείται στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της Coffee Lab, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες στη χώρα μας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην εκπαίδευση των baristi, οι οποίοι μαθαίνουν να αγαπούν τον καφέ και να τον προσφέρουν στον πελάτη τους, αναδεικνύοντας όλα τα ανώτερα γευστικά χαρακτηριστικά του.

Στα Coffee Lab από τον espresso μέχρι τον καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης (cold brew) και τα ιδιαίτερα ροφήματα πραγματικής σοκολάτας, η παρασκευή του κάθε ροφήματος είναι σωστή ιεροτελεστία που απογειώνεται με τον ευφάνταστο τρόπο σερβιρίσματος.

Γεύσου την εμπειρία στα Coffee Lab Facebook Twitter

  

Εκτός όμως από καφέδες και ροφήματα (σοκολάτα, τσάι), θα βρείτε και λαχταριστές επιλογές σε σνακ αλλά και γλυκά, καθώς και φρέσκους χυμούς.

Για τους μυημένους αλλά και όσους καταλήξουν στον δικό τους αγαπημένο καφέ Coffee Lab, υπάρχει το καφεκοπτείο, όπου οι άνθρωποι της αλυσίδας, θα σας αλέσουν επιτόπου τον καφέ σας, ώστε να απολαύσετε στο σπίτι σας όλα τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά.

Γεύσου την εμπειρία στα Coffee Lab Facebook Twitter

Επίσης σε κάθε κατάστημα υπάρχει μοναδική ποικιλία με τα απαραίτητα αξεσουάρ για έναν μυημένο home barista.

Μάθετε περισσότερα στο coffeelab.gr και στο Facebook

 

 

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM