Φέτος την άνοιξη, φορέστε το τζιν με το δικό σας τρόπο στην H&M, με νέα διάθεση για το αγαπημένο ύφασμα όλων. Το μήνυμα είναι "denim για όλους", με φρέσκες σιλουέτες, χρωματιστά τζιν και νέο πάθος για τα double denim looks.

«Το τζιν είναι σαν ένας λευκός καμβάς, πάνω στον οποίο μπορούμε να εκφραζόμαστε καθημερινά. Είναι σαν την γκαρνταρόμπα της ζωής μου, και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να φοράς τζιν. Σου δίνει φρέσκες ιδέες, για να εκφράζεις το προσωπικό σου στυλ», λέει η ηθοποιός και μοντέλο Suki Waterhouse που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια καμπάνια μαζί με την Anaïs Gallagher και τον Adonis Bosso.

 

Στην Ελλάδα η συλλογή λανσάρεται στις 8 Φεβρουαρίου με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από το customized Η&Μ denim jacket της "Boo is a state of mind", και δοκιμάζει πολλούς διασκεδαστικούς συνδυασμούς double denim στα χρώματα της Άνοιξης!

Μεγάλος Διαγωνισμός H&M DenimIsMyCanvas

Το ίδιο κάνουν ακόμη οι Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (@shopranoblog), Ναταλία Γεωργαλά (@natgeorgala), Ισμήνη Νταφοπούλου (@is__mini) και Steve Milatos (@steve.milatos.official), επιλέγοντας να διακοσμήσουν τα H&M denim jacket τους με το προσωπικό τους στυλ!

Πάρε κι εσύ μέρος στον πιο δημιουργικό H&M διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα Η&Μ denim jacket διακοσμημένο με τη λέξη που θα επιλέξεις! 

ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ H&M DENIM JACKET ΣΟΥ;
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!
Love
ΛΕΞΗ (έως 7 χαρακτήρες):
0
PREVIEW

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ