Τα καλύτερα δώρα για τα χιόνια

Τα καλύτερα δώρα για τα χιόνια Facebook Twitter
Ένας ωραίος τρόπος για να περάσετε το μήνυμα «βγάλε το κουβερτάκι και βάλε το μπουφανάκι», είναι κάνοντας σχετικά δώρα στους φίλους και αγαπημένους σας: ισοθερμικά, φόρμες του σκι, αδιάβροχα, ορειβατικά μποτάκια, backpacks και ό,τι άλλο μυρίζει εκδρομή.
0

ADVERTORIAL


 

Υπάρχουν δύο βασικά θέματα τώρα που μπήκε ο Δεκέμβριος για τα καλά. Το πρώτο είναι ότι έρχονται οι γιορτές και το δεύτερο ότι έρχονται τα χιόνια. Οι φίλοι στο βορρά, άκου Σπύρο, μιλάνε ήδη για λευκά βουνά όπερ σημαίνει βγάλτε τα χιονερά σας (νεολογισμός) από τις πάνω ντουλάπες. Δείτε τις ελλείψεις σας σε φόρμες, γάντια, μπουφάν, σκουφιά και λοιπό εξοπλισμό και ετοιμάστε τη λίστα δώρων που θα στείλετε ευγενικά σε συγγενείς και φίλους.

 

Οι λάτρεις των χειμερινών σπορ ήδη αναμένουν τα νέα από τις πίστες και τη Σούζη να ανακοινώνει τα χιόνια στα γνωστά βουνά, με τα σαλέ και όλα τα συναφή μέρη (όπως την ταβέρνα κατεβαίνοντας το βουνό το μεσημεράκι) που θα γεμίσουν με κόσμο. Γιατί σε αυτή τη χώρα, μπορεί να παίρνουμε το χρυσό σε ονειρεμένες θάλασσες και ασύλληπτες παραλίες, αλλά δεν πάμε πίσω και σε μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς που έχουν να δώσουν πλήθος από ομορφιές και επιλογές για outdoor activities ήτοι υπαίθριες δραστηριότητες.

Θέλετε βουνό; Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια σωρεία πραγμάτων όπως ορειβατικό σκι, snowboard, αναρρίχηση, Rappel, ορειβασία, πεζοπορία, ποδήλατο βουνού, Via ferrata (αναρριχητικό μονοπάτι) και αν θέλετε να δοκιμαστείτε σε άλλα, μπορείτε και πιο χαμηλά εκεί που βρίσκονται τα ποτάμια για River Trekking, Rafting, Canyoning, Hydrospeed, Monoraft/ Hotdog (μονοθέσιο/διθέσιο φουσκωτό σκάφος), Flying Fox. Αν θέλετε και άλλα, μπορείτε να δείτε τη μαγεία του Caving (ανακαλύπτουμε τα σπήλαια) αλλά και να πετάξετε με αλεξίπτωτο πλαγιάς (παραπέντε), να κάνετε ιππασία, να "παίξετε" με 4x4 σε ειδικές διαδρομές.

Ο χειμώνας μπορεί να γίνει πολύ γοητευτικός αρκεί να οργανωθείτε. Ψάξτε εκδρομές, συλλόγους, ψήστε φίλους και γνωστούς και κάντε τις πρώτες σας εξορμήσεις μέσα στις γιορτές.

Ένας ωραίος τρόπος για να περάσετε το μήνυμα «βγάλε το κουβερτάκι και βάλε το μπουφανάκι», είναι κάνοντας σχετικά δώρα στους φίλους και αγαπημένους σας: ισοθερμικά, φόρμες του σκι, αδιάβροχα, ορειβατικά μποτάκια, backpacks και ό,τι άλλο μυρίζει εκδρομή.

Και όλα αυτά που θα τα βρείτε βέβαια μαζεμένα; Στη γνωστό σε όλους INTERSPORT. Για όλες τις ηλικίες, για όλα τα φύλα, για όλα τα γούστα και για όλα τα πορτοφόλια!

Κι αν δεν είστε σίγουροι ή δεν έχετε χρόνο, μπορείτε πάντα να καταφύγετε στη λύση μιας δωροκάρτας. Έτσι, όλοι είστε ικανοποιημένοι: η μεν πρώτη κατηγορία που δεν έχετε χρόνο για να διαλέξετε μεταξύ όλων αυτών των χιλιάδων επιλογών, η δε άλλη μεγάλη κατηγορία επίσης που πάντα πέφτετε έξω σε νούμερα και χρώματα. Και μην ξεχνάμε την άλλη πλευρά, οι έχοντες να λαμβάνειν που θα πάτε με τη δωροκάρτα σας και θα συμπληρώσετε το σετάκι του snowboard που σας έλειπε από πέρσι.

Καλά μας δώρα, καλά μας ψώνια και καλό μας γιορτινό INTERSPORT!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM