Ένα φορητό σινεμά στην τσέπη

Ένα φορητό σινεμά στην τσέπη Facebook Twitter
Τι να δω; Ταινία; Σειρά; Ντοκιμαντέρ; Αθλητικά; Μπερδεύτηκα.
0

ADVERTORIAL


Ένα φορητό σινεμά στην τσέπη Facebook Twitter

 

Κυριακή απόγευμα και έχω πάει αλά μπρατσέτα με μανούλα στους θείους. Έρχονται οι γιορτές και όσο να 'ναι είπαμε να δούμε λίγο κόσμο, να μοιράσουμε καμία αγκαλιά και ευχή.

 

Τι σημαντικότερο άλλωστε τέτοιες μέρες από το να μοιράζεις αγκαλιές; Δεν θα πω όχι και σε κανένα μελομακαρο-κουραμπιέ βέβαια αλλά αυτά έρχονται πάντα ως το κερασάκι της 'τούρτας' της περιόδου των Χριστουγέννων.

Για την ώρα, είναι απογευματάκι και βρισκόμαστε στο σαλόνι του θείου κάπου στο κέντρο της πόλης. Εκεί λοιπόν που αρχίζουν οι ιστορίες του μπατζανακίου του δεύτερου ξαδέλφου που παντρεύτηκε το 50 προ χριστού την Ελενίτσα που πολύ καλό κορίτσι αλλά γιατί να εγκαταλείψει τη Φαρμακευτική, εκείνη ακριβώς τη στιγμή σηκώνομαι από την καρέκλα.

«Που πας;» με ρωτάνε ξαφνικά, αν και μέχρι ακριβώς εκείνη τη στιγμή ήμουν μέρος του ντεκόρ. Αν και δημοσιογράφος σπάνια λαμβάνω μέρος στις ιστορίες τους εκτός αν έχουν άρωμα ανατολής ή ταξιδιού και εν τοιαύτη περιπτώσει δεν ήταν μία από αυτές τις ιστορίες.

«Έχω ένα σημαντικό τηλεφώνημα» αποκρίνομαι και απομονώνομαι σε ένα δωμάτιο, αφού εντελώς τυχαία έχω εφοδιαστεί και με το wifi του σπιτιού.

Εκεί λοιπόν παίρνω θέση, ακουστικά και ξεκινάω να χαζεύω στο κινητό μου τι "παίζει" στο Nova GO. Τι να δω; Ταινία; Σειρά; Ντοκιμαντέρ; Αθλητικά; Μπερδεύτηκα.

Ένα φορητό σινεμά στην τσέπη Facebook Twitter

Με επιλογή ανάμεσα σε live TV, όπου βλέπω τι άλλο; ζωντανά κανάλια της Nova, και σε on demand θέαμα, με ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ όπου δεν ξέρω τι να διαλέξω. Πηγαίνω, λοιπόν, στα Προτεινόμενα και παίρνω τη βοήθεια του "κοινού"! Βάζω αυτά που θέλω στη λίστα των Αγαπημένων μου στο My Nova GO και ξεκινάω! Επιλέγω να δω πρώτο το Logan! Καθότι όλα τα XMEN και ό,τι τους αφορούν, τα έχω δει στο ελάχιστο δύο με τρεις φορές. Το παιδί μέσα μου συνήθως αν όχι πάντα φωνάζει στη θέα αυτών των υπερηρώων και το φαντασιακό μου κάνει ξέφρενο πάρτι.

Ένα φορητό σινεμά στην τσέπη Facebook Twitter

Εκεί λοιπόν, έκατσα στο κρεβάτι, έβγαλα και τα παπουτσάκια μου και απόλαυσα τον αγαπημένο όλων Γούλβεριν μετά της θυγατέρας του. Κάπου στα μισά εμφανίστηκε η θεία να δει αφενός αν με έχει πάρει κανένας ύπνος και να ρωτήσει αφετέρου αν θα ήθελα κάτι. Δέχτηκα τις προσφορές που έπαιξαν σε γλυκό και υποσχέθηκα ότι σε λίγο θα επέστρεφα στην ομάδα.

Ένα φορητό σινεμά στην τσέπη Facebook Twitter

Άλλωστε μπορούσα πάντα να το συνεχίσω στο σπίτι ή ακόμα και αύριο στο καφέ πριν τη συνάντηση με τον καθηγητή. Γιατί έχει γούστο να μπορείς να πάρεις την ταινία μαζί σου. Όπως επίσης να μπορείς να δεις ένα επεισόδιο που δεν πρόλαβες χτες ή να ανακαλύψεις ένα ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά μέσα από το κινητό σου!

Οπότε όπου και αν βρισκόμαστε, σε κάποιο σπίτι ή εξοχικό ή ξενοδοχείο, στο χιονοδρομικό ή στην παραλία, σε κάποιο καφέ ή οποιοδήποτε χώρο που διαθέτει σύνδεση Wi-Fi internet, είναι συναρπαστικό να έχουμε το Nova GO.

Γιατί είναι σαν να έχουμε όλη τη Nova μαζί μας: μεγάλες πρεμιέρες & κορυφαίες σειρές, ντοκιμαντέρ από κορυφαία κανάλια, αγαπημένα παιδικά αλλά και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις των καναλιών Novasports.

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι να έχουμε είτε το laptop ή το tablet ή το smartphone μας.

Τώρα μάλιστα που οι πιο τυχεροί ετοιμάζονται και για καμία χειμερινή εξόρμηση, μην ξεχάσουν να το εγκαταστήσουν στα φορητά τους. Καθόλου άσχημα να βλέπεις πρεμιέρες και έξω το χιόνι να πέφτει στο βουνό!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM