Τι θα κάνεις 6 με 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα σαν φοιτητής;

Τι θα κάνεις 6 με 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα σαν φοιτητής; Facebook Twitter
What's Up στην πόλη λοιπόν που κάθε μέρα μπορεί να γεμίσει ευχάριστα το χρόνο σου;
0

ADVERTORIAL

Τι θα κάνεις 6 με 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα σαν φοιτητής; Facebook Twitter
Ο 3ος Μαραθώνιος Animation επιχειρεί να γίνει ένα βήμα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που σχετίζονται με τα κινούμενα σχέδια και τις οπτικοακουστικές τέχνες γενικότερα

Η πόλη αυτή δεν ησυχάζει ποτέ. Δεν υπάρχει καμία εποχή, περίοδος, εβδομάδα που να μην έχεις να κάνεις κάτι. Ειδικότερα για τους νέους ψυχή τε και σώματι ή έστω ψυχή και λιγότερο σώματι, με πρωταγωνιστές τους φοιτητές, που ο ελεύθερος χρόνος και οι αντοχές δεν τους έχουν εγκαταλείψει, είναι ένας μικρός –ενίοτε και μεγάλος- παράδεισος.

Παρακάτω είναι κάποια από τα πολλά όμορφα και ενδιαφέροντα που συμβαίνουν τις αθηναϊκές νύχτες από τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου και μέχρι το κλείσιμο αυτής της εβδομάδας. Το οποίο κλείσιμο θα βρει το πρωί τον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας δίνοντας άλλη ενέργεια μέσα στην πόλη.

What's Up στην πόλη λοιπόν που κάθε μέρα μπορεί να γεμίσει ευχάριστα το χρόνο σου; Ας ξεκινήσουμε αυτή τη φορά με τέχνες και ας κλείσουμε με μουσική.

 

ΤΕΧΝΕΣ

Σας αρέσουν τα εικαστικά και όχι μόνο; Ενδεχομένως είστε πρωτοετείς φοιτητές που τώρα ανακαλύπτετε την Αθήνα. Η πόλη αυτή λοιπόν είναι γεμάτη από μουσεία και αίθουσες τέχνης! Μερικές προτάσεις είναι οι παρακάτω:

Μέχρι τις 10 ΝΟΕ στο Casa Do Brazil. Το Photometria - International Photography Festival και η Πρεσβεία της Βραζιλίας της Αθήνας παρουσιάζουν “In a window of Prestes Maia 911 Building”: η έκθεση του διακεκριμένου Βραζιλιάνου φωτογράφου Julio Bittencourt.

Μέχρι τις 16 ΔΕΚ στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. "#NeapolisAthina: Και τώρα και τότε": Έκθεση - αφιέρωμα στην αθηναϊκή συνοικία της Νεάπολης.

Μέχρι τις 19 ΝΟΕ στο T.A.F. / The Art Foundation. Carpe Diem Editions, The Story so Far: Μια ματιά στους Πορτογάλους καλλιτέχνες.

03 - 16 ΝΟΕ στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών. ACTOPOLIS - Η τέχνη της δράσης. Μια πρόταση που αναδεικνύει πολλές δράσεις για να αλλάξουμε τις πόλεις μας.

07 ΝΟΕ - 05 ΜΑΡ 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η τρισδιάστατη έκθεση "Van Gogh Alive – The experience". 3.000 πίνακες, σκίτσα αλλά και κινούμενες εικόνες του Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

07 ΝΟΕ -12 ΝΟΕ Εντός & εκτός Στέγης. Enter Afrofuturism. Ένα 6ήμερο φεστιβάλ που χαρτογραφεί το πολιτιστικό και πολιτικό ρεύμα του αφροφουτουρισμού, μέσα από συναυλίες, διαλέξεις, εργαστήρια και προβολές ταινιών.

8 NOE στο BABEL Πυρήνας Τέχνης. Tango Milonga. Κάθε Τετάρτη τανγκέρες και τανγκέροι μαθαίνουν, χορεύουν, μοιράζονται και περνάνε καλά.

09 ΝΟΕ – 12 ΝΟΕ στο art/European Animation Center / Δεινοκράτους 43. Animation Marathon 2017.

 

Τι θα κάνεις 6 με 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα σαν φοιτητής; Facebook Twitter
Σάιμον Στήβενς "Heisenberg" σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Παίζουν: Κόρα Καρβούνη, Περικλής Μουστάκης

Τα φοιτητικά χρόνια κάθε μέρα είναι και (τουλάχιστον) μία νέα εμπειρία. Μοιράσου κάθε μία από αυτές, με τους κολλητούς σου αμέσως! Kαι όταν λέμε αμέσως, με το WHAT'S UP STUDENT MOBILE INTERNET και το πιο γρήγορο 4G που υπάρχει... το εννοούμε. Ανέβασε  φωτογραφίες και videos στα social accounts σου, δες τις αντιδράσεις των φίλων σου, κάνε comments και μη σε νοιάζει τίποτα, αφού με το Το WHAT'S UP STUDENT ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα την πληρώσεις ακριβά!

ΣΙΝΕΜΑ

Για τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης και αυτή η εβδομάδα έχει διάφορα ενδιαφέροντα και σίγουρα κάποια θα μας βρουν εκεί! Σημειώστε:

02 - 23 ΝΟΕ στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Κύκλος Σύγχρονου Ισπανικού Κινηματογράφου 2017. Οι Πέμπτες του Νοεμβρίου μιλάνε ισπανικά.

04 - 07 ΝΟΕ στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. In- Edit: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο επιστρέφει.

06 ΝΟΕ στο Gagarin 205. GIMME SHELTER FILM FESTIVAL: Αυτή τη Δευτέρα οι Pulp + All Things Must Pass. Οι αγαπημένοι Pulp και η πορεία τους από τα 90s μέχρι σήμερα.

10 ΝΟΕ στον κινηματογράφο "Μικρόκοσμος". Sami Blood. Τα Europa Cinemas και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο European Parliament οργανώνουν την ταυτόχρονη δωρεάν προβολή της ταινίας Sami Blood σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ταινία της σκηνοθέτιδας Amanda Kernell, είναι μία από τις τρεις φιναλίστ του βραβείου LUX ενώ κέρδισε το Europa Cinemas Label στη Βενετία το 2016.

Εντάξει, οι επιλογές είναι πολλές, αλλά τα πράγματα που έχεις να κάνεις ως φοιτητής ακόμα περισσότερα. Κανένα πρόβλημα όμως, αφού μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα την Ιντερνετική σου έρευνα με το WHAT'S UP STUDENT DOUBLE PLAY και να διαλέξεις την ταινία που σου ταιριάζει. Δες όλα τα trailers στο Youtube και, μοιράσου τα στα social media για να πάρεις τη γνώμη του κοινού, πάρε αν θες και τη βοήθεια του τηλεφώνου! Με Internet έως 24mbps και σταθερό μόνο με 18,80€ τα πράγματα είναι απλά!

ΘΕΑΤΡΟ

Και όπως πάντα, θα παρουσιάσουμε και μια σειρά θεατρικών παραστάσεων:

Μέχρι τη 01 ΑΠΡ 2018 στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. «Με δύναμη από την Κηφισιά» του Δημήτρη Κεχαΐδη και της Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

Μέχρις τις 31 ΜΑΡ 2018 στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. «Ο οίκος Μακ - Μπεθ» του Παναγιώτη Μέντη. Ένα πολιτικό, ψυχολογικό θρίλερ για την εξουσία.

Μέχρι τις 19 ΔΕΚ στο Tempus Verum - Εν Αθήναις. Οι «Πνεύμονες - Lungs» του Ντάνκαν Μακ Μίλαν, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου, με τον Μάξιμο Μουμούρη και τη Βάσω Καβαλιεράτου.

Μέχρι τις 14 ΙΑΝ 2018 στο Από Μηχανής Θέατρο. «Ο γάμος του Καραχμέτη», σε σκηνοθεσία Όλιας Λαζαρίδου

Μέχρι τις 19 ΔΕΚ στο Θέατρο Θησείον. «Ο Πατέρας του Άμλετ»: το πρώτο θεατρικό έργο του Μάνου Ελευθερίου.

01 ΝΟΕ - 11 ΙΑΝ 2018 στο Θέατρο 104. «Το ψυγείο» της Αμπρίλ Θαμόρα από την Ομάδα Γέφυρα, σε σκηνοθεσία Ράνιας Νικολούλη.

03 ΝΟΕ - 31 ΔΕΚ στο Θέατρο Radar. Το «Φαινόμενο Ρασομόν», σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη.

03 ΝΟΕ - 31 ΔΕΚ στο Θέατρο Χώρος. Το «Greek Freak, Fire and Fury!» σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα.

04 ΝΟΕ - 01 ΑΠΡ 2018 στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. "Ηeisenberg" του Σάιμον Στήβενς, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

10 ΝΟΕ στο Κρεμλίνο. Χριστόφορος Ζαραλίκος. Σταντ Απ .com Εντι

 


Τι θα κάνεις 6 με 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα σαν φοιτητής; Facebook Twitter
Η μουσική ταξιδεύει το μυαλό μας και αγκαλιάζει όλες μας τις στιγμές

ΜΟΥΣΙΚΗ

Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν μια ταινία στο mute. Αν κάτι κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο όμορφα, πέρα από τη σοκολάτα, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η μουσική που ταξιδεύει το μυαλό μας και αγκαλιάζει όλες μας τις στιγμές. Μερικές προτάσεις για ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα είδη και για διάφορα γούστα.

Μέχρι τις 10 ΝΟΕ στο Gazarte. Αλκίνοος Ιωαννίδης.

04 - 05 ΝΟΕ στην Κεντρική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής - Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΚΠΙΣΝ. Μάνος Χατζιδάκις: Η εποχή της Μελισσάνθης.  Ο τριετής Κύκλος Μάνος Χατζιδάκις ξεκινά με έναν εμβληματικό κύκλο τραγουδιών, την Εποχή της Μελισσάνθης, μια μουσική αυτοβιογραφία βασισμένη σε ποιήματα του συνθέτη.

05 ΝΟΕ - 18 ΔΕΚ στο Gazarte. Ξαρχάκος-Πρωτοψάλτη.

6 ΝΟΕ στο FAUST Bar-Theatre-Arts. IRREGULAR PROJECT LIVE (blues-rock κιθαριστικό τρίο).

07 ΝΟΕ στο Faust Bar-Theatre-Arts. 123 SWING! Τρία κορίτσια σε Latin , Jazz και Rock & Roll ρυθμούς.

8 ΝΟΕ στο FAUST Bar-Theatre-Arts! Η Jennie Nega (pop- electronica με ηλεκτρικές κιθάρες και synth).

09 ΝΟΕ στο Ρότα Art Bar. Jazz Trio at Rota - Monique Kabasele. Διασκευές από μεγάλους συνθέτες της Αμερικανικής και βραζιλιάνικης μουσικής.

09 ΝΟΕ στο Κρεμλίνο. Γεωργία Νταγάκη – Παντελής Κυραμαργιός.

09 ΝΟΕ στο six d.o.g.s. Γιώργος Δημητριάδης Live.

10 ΝΟΕ στην ΑΚΤΗ –Πειραιώς. « Να δεις τι σου χω για μετά...» Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας και Γιάννης Ζουγανέλης.

11 ΝΟΕ στο  Gagarin 205. Σπυριδούλα: 40 χρόνια ALive! special guests: Γιάννης Αγγελάκας, Δημήτρης Πουλικάκος και πολλοί ακόμα.

11 ΝΟΕ στον Σταυρό του Νότου Κεντρική Σκηνή. Μίλτος Πασχαλίδης

11 ΝΟΕ στο Κρεμλίνο. Λουδοβίκος των Ανωγείων.

11 NOE στο BABEL Πυρήνας Τέχνης. Η Κιθαρωδία του Αντώνη Μιτζέλου συναντά την Κρήτη.

11 ΝΟΕ στο PASSPORT. Mαρίζα Ρίζου

11 ΝΟΕ – 12 ΝΟΕ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συμφωνικό ροκ από τους Αbba & τους Queen. Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ. Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης «Μαίρης Κωνσταντινίδου».

12 ΝΟΕ στο Tiki bar Athens. Οι HiROLLERS για μια Swing and Roll συναυλία.

Τι θα κάνεις 6 με 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα σαν φοιτητής; Facebook Twitter
Ο Αλέξανδρος Βραχωριτης παιζει για τους rockers στο κέντρο της πόλης

Οι επιλογές και πάλι πολλές, αλλά γιαυτό και η Αθήνα είναι από τις αγαπημένες φοιτητικές πόλεις και γι' αυτό το WHAT'S UP STUDENT Καρτοκινητό  είναι το αγαπημένο φοιτητικό πακέτο! Με 1.000' προς όλα τα δίκτυα και 400MB μόνο με 6€, δωρεάν 600 ΜΒ αυτόματα κάθε μήνα αλλά και 3 μήνες δωρεάν με κάθε νέα ενεργοποίηση μπορείς μα να σερφάρεις ατελειώτα μέχρι να επιλέξεις τη συναυλία που θες, να βρεις early birds εισιτήρια, να κανονίσεις το ραντεβού με τους κολλητούς (ναι, ο χρόνος είναι υπερ αρκετός για να τους συντονίσεις όλους) και να μοιραστείς την εμπειρία σου με όλους τους social friends σου! 

DJSets

Σε πιο πάρτι διάθεση παίζουν συνήθως τα dj sets. Μερικές προτάσεις σε εντελώς διαφορετικό ύφος η κάθε μία:

09 ΝΟΕ στο FAUST Bar-Theatre-Arts. FAUST Birthday Party / DJ Set Videotapes.

09 NOE στον Κόκκινο Λωτό. Ο dj NOIZ με το 20 YEARS Get Down Party (hip hop/ soul-funk) υπόσχεται τρελά κέφια.

10 NOE στο six d.o.g.s. O Cannibal Radio παρουσιάζει τον γνωστό λάτρη της acid Regal.

10 ΝΟΕ στο La Vie En Rock. Ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης και ο Rock FM σε ένα ακόμα ροκ πάρτι για τους αμετανόητους ροκάδες και όχι μόνο.

11 ΝΟΕ στο MODU. INSOM -KREDO -DJ EGO (IT) -BASIK1. 100 % Drum&Bass

Είτε πας σινεμά, είτε θέατρο, είτε σε κάποια έκθεση και πολλώ δε μάλλον για χορούς και ποτά, ένα είναι σίγουρο: χρειάζεσαι ή έστω επιθυμείς την παρέα σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εφοδιαστείς με τα σωστά εργαλεία επικοινωνίας. Για αυτό καλό είναι η παρέα να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι, ώστε να φτιάχνει πρόγραμμα βάσει κάθε νέου που συμβαίνει στην πόλη.  

Για αυτό με το What's Up Student θα σου λυθούν τα χέρια. Θα βρεις αποκλειστικές προσφορές για Internet, σταθερό & κινητό, μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας -Smartphones, tablet, laptop- plus μοναδικές προσφορές DEALS for YOU για μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.   Για να τα δεις όλα αυτά αναλυτικά, μπορείς πάντα στο www.whatsup.gr/student.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM