Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter
Τα μαγαζιά είναι αμέτρητα, τα πάρτι που γίνονται επίσης και όρεξη να έχεις να βγαίνεις έξω.
0

ADVERTORIAL

 

Ένα από τα χούγια μας, εμάς των μεσογειακών και αλλέγκρων τύπων, είναι η έξοδος, το έξω, η μπαρότσαρκα aka bar hopping που λένε και τα χιπστερόπαιδα. Γιατί και ο μεγαλύτερος σπιτόγατος κάποια στιγμή θα βρεθεί εκτός της εστίας του, γιατί ενδέχεται να τον τραβήξουν οι φίλοι ή κάποιο από τα πολλά events της πόλης.

 

Σάββατο βράδυ λοιπόν και έχουμε ξεκινήσει σχετικά από νωρίς γιατί μας περιμένουν και γενέθλια Ράνιας σε σπίτι με θέα τον ιερό βράχο.

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter

 

Το κέντρο αυτής της πόλης όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι από μας δεν είναι ένα. Όταν λες θα πάω στο κέντρο για ποτάκι πρέπει να γίνεις συγκεκριμένος. Θα πάω στην Κολοκοτρώνη ή στο Κολωνάκι, θα πάω στα Εξάρχεια ή στην Κυψέλη, θα πάω στο Γκάζι ή στον Κεραμεικό, στο Θησείο ή στα Πετράλωνα, στο Μετς ή στο Κουκάκι, στην Ομόνοια ή στου Ψυρρή και η λίστα δεν τελειώνει.

 

Τα μαγαζιά είναι αμέτρητα, τα πάρτι που γίνονται επίσης και όρεξη να έχεις να βγαίνεις έξω. Το ωραίο σε όλο αυτό το μελίσσι των νυχτομάγαζων, είναι η ποικιλία σε μουσικές, αισθητική και κόσμο. Γιατί οι φυλές της Αθήνας είναι πολλές και η πόλη έχει φροντίσει να τις εξυπηρετήσει όλες.

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter

 

Θέλεις ρακάδικα με έντεχνα ή και με μερικά όργανα να παίζουν ζωντανά; Θα βρεις. Θέλεις μπαράκια με rock; Θα βρεις. Μικρά ή μεγαλύτερα μαγαζιά για dance; Θα βρεις. Πολυχώρους με φεστιβάλ παντώς τύπου; Θα βρεις. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις για να μην τα χάνεις είναι να ενημερώνεσαι και να κρατάς προσωπικό ημερολόγιο όλων όσων σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Υπάρχουν άλλωστε και τόσες ιστοσελίδες με ατζέντα πόλης, υπάρχουν και τα social.

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter

 

Εμείς ξεκινήσαμε από την περιοχή που ξαναγεννιέται κάτω από την κεντρική αγορά, δηλαδή στα σύνορα Ομόνοιας – Μοναστηρακίου. Περάσαμε από το Ρομάντζο που είχε το 6th Hip Hop Smile Festival, συνεχίσαμε για ένα ποτό στο Spinster που είχε το ανερχόμενο αστέρι και παραγωγό της house εκ Παρισίων Le Loup (τελικά δεν τον προλάβαμε αλλά χαρήκαμε τον δικό μας πολύ καλό Mr. Roussos) και καταλήξαμε στο Dude για να χαρούμε ένα κοκτέιλ.

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter

 

Υπήρχε άλλωστε και τελικός προορισμός γενέθλιο πάρτι. Οπότε είχαμε ένα τρίωρο να χαρούμε τη βόλτα μας, γιατί η νύχτα ήταν απλά υπέροχη, ο κόσμος είχε γεμίσει τους δρόμους και εμείς είχαμε φορέσει για άλλη μια φορά την καλή μας διάθεση.

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter

 

Μας βρήκε όπως ήταν αναμενόμενο η Κυριακή στα μπαρ, που σημαίνει η επόμενη μέρα είχε μόλις μπει, δηλαδή είχαμε και τα γενέθλια του Πάνου. Διπλά γενέθλια όπερ σημαίνει διπλή χαρά.

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter

 

Στο Dude λοιπόν, είπαμε να παίξουμε με το νέο μου παιχνίδι, που δεν είναι άλλο από το Sprocket. Και ο εορτάζον Πάνος μπήκε σε έξοδα γιατί η αγαπημένη του Στρατή που έχει γενέθλια σε λίγες μέρες άρχισε να του κάνει ματάκια και να δηλώνει πόσα πράγματα μπορεί να κάνει με αυτό το gadget.

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter

 

Σε αυτήν την προσπάθεια βοήθησαν και κάτι κοπέλες δίπλα που ενθουσιάστηκαν με τον λιλιπούτειο εκτυπωτή και δεν θα συζητήσω τις αντιδράσεις όταν πήρα τις φωτογραφίες και τις κόλλησα στο μπαρ, στη μηχανή του καφέ. Είναι και αυτοκόλλητα;;; Ω, ναι. Είναι και αυτοκόλλητα και καλέ μου Πάνο δεν νομίζω να το γλιτώσεις το δώρο...

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter

 

Αφήσαμε λοιπόν και το Dude και συνεχίσαμε για την μαγική περιοχή της Πλάκας. Εκεί στο σπίτι χαρήκαμε τα back to back γενέθλια, φάγαμε, ήπιαμε, βγάλαμε και μερικές φωτογραφίες να έχουμε να θυμόμαστε.

Νυχτοπερπατήματα με κολλητούς Facebook Twitter

 

Αλλά τελικά, τι είναι αυτό το HP Sprocket;

 

Print On The Go!

 

Εκτυπώνεις αμέσως και σε μερικά δευτερόλεπτα φωτογραφίες από το smartophone ή το tablet.

 

Έχεις hard copy φωτογραφίες με τους φίλους σου την ίδια στιγμή.

 

Το μέγεθός του είναι όσο περίπου ενός κινητού τηλεφώνου και το βάρος περίπου 170 γραμμάρια.

 

Παίρνει κάθε φορά πακέτο 10 φύλλων φωτογραφίες 5 x 7,6 εκ.

 

Εκτυπώνεις μέσω της δωρεάν εφαρμογής HP Sprocket App με τεχνολογία Bluetooth.

 

Μπορείς να διαλέξεις φωτογραφία από τη Συλλογή σου ή από τα Social Media.

 

Περισσότερα για τη χρήση του στο παρακάτω βίντεο:

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM