Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter
Η βόλτα αυτή είναι όμορφη όλο το χρόνο και όλες τις ώρες τις ημέρας. Στο φως θα χαρείτε τα χρώματα, στο σκοτάδι τη φωτισμένη Ακρόπολη στο βάθος.
0

ADVERTORIAL


Το κέντρο της Αθήνας το αγαπώ. Αν και γέννημα θρέμμα των Β.Π. δεν το αλλάζω με τίποτα και για κανένα προάστιο. Εκεί μαζεύεται όλη η ενέργεια του κόσμου, όλες οι δονήσεις των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτή την πολύβουη πολυπολιτισμική πλέον γειτονιά του πλανήτη.

 

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter
Όταν εκτυπώσεις τις φωτογραφίες σου με τον HP Sprocket, αυτές είναι και αυτοκόλλητα! Οπότε βρείτε το παγκάκι που κάθεται συνήθως και στείλτε της ή στείλτε του μια εικόνα που θα μπορεί να καταλάβει, να θυμηθεί, να νιώσει!

 

Υπάρχουν μάλιστα συγκεκριμένες διαδρομές που αγαπώ να περπατώ, ειδικά με ωραίες μουσικές στα αφτιά, κάτι σαν το soundtrack της ζωής μου. Μία από αυτές τις διαδρομές είναι το Μοναστηράκι – Γκάζι ή και ανάποδα το Γκάζι – Μοναστηράκι για να έχεις και θέα Λυκαβηττό, Βουλή και μετά από λίγο Παρθενώνα.

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter

Ξεκινάς λοιπόν από το Γκάζι. Εκεί χαζεύεις τα παλιά χαμηλά οικήματα της Αθήνας που φιλοξενούν πια μπαράκια και φαγάδικα κάθε τύπου, το διαμορφωμένο χώρο πάνω από το μετρό και σημείο συνάντησης για όλες τις παρέες και φυσικά την Τεχνόπολη.

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter

Το σύμβολο της περιοχής είναι αδιαμφισβήτητα οι καμινάδες του παλιού εργοστασίου φωταερίου, στο οποίο στεγάζεται τώρα ο Πολυχώρος Τέχνης του Δήμου, στην «αυλή» του οποίου απολαμβάνουμε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες. Αυτός ο καλοφωτισμένος και όμορφα διαμορφωμένος χώρος δεν μπορεί να μην κερδίσει το βλέμμα σου. Ειδικά το βράδυ...

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter
Τώρα μπορείς να κάνεις δώρο φωτογραφίες την ίδια στιγμή σε φίλους ή νέους φίλους που έκανες μόλις με τον εκτυπωτή HP Sprocket!

Διασχίζοντας την Πειραιώς μπροστά, ξεκινάς να ανεβαίνεις την πλακόστρωτη Ερμού. Ένας πολύ φαρδύς δρόμος με δένδρα στα δεξιά σου, με το πηγαινέλα του τρένου που δίνει το δικό του στίγμα στο πλάνο και παρέες να κάθονται στα παγκάκια που βρίσκονται σε όλο το μήκος και μέχρι το Θησείο.

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter

Το βράδυ αυτός ο πολυσύχναστος δρόμος είναι αρκετά σκοτεινός αλλά ποτέ φοβιστικός και μάλλον βγάζει μια περίεργη νοσταλγία.

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter

Στην αρχή του δεξιά θα βρείτε το πάρκο της περιοχής και αριστερά το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ/ΗΛΠΑΠ που τα τελευταία χρόνια στεγάζει διάφορα ωραία φεστιβάλ.

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter

Παραπάνω και δίπλα από το κτήριο που κάποτε δονούταν με τις καλύτερες dance μουσικές της πόλης (+SODA για να συγκινηθούν οι παλιοί και Hotel ΕΡΜΟΥ πλέον), υπάρχει ο ωραιότατος αρχαιολογικός χώρος του Κεραμικού και δίπλα το μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων της Αθήνας.

Δεν θα μπορέσετε στη συνέχεια να μην χαζέψετε το όμορφο κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων που τώρα τελευταία δείχνει να έχει αφεθεί στην τύχη του και πολύ σύντομα θα βρεθείτε στο Θησείο, σύνορα με Μοναστηράκι και Ψυρρή.

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter
Με το HP Sprocket μπορείτε να χαρείτε το print on the go και μάλιστα με το HP Sprocket App σας δίνεται η δυνατότητα να επεξεργαστείτε και στα καπάκια να εκτυπώσετε και να κολλήσετε τις φωτογραφίες σας.

Η βόλτα αυτή είναι όμορφη όλο το χρόνο και όλες τις ώρες τις ημέρας. Στο φως θα χαρείτε τα χρώματα, στο σκοτάδι τη φωτισμένη Ακρόπολη στο βάθος. Οπότε, πηγαίνοντας για ένα καφέ στο κέντρο, μην ξεχάσετε να περπατήσετε κάποιους όμορφους δρόμους όπως αυτός. Δεν είναι άλλωστε πολλοί αυτοί που προσφέρουν τόσο ουρανό, ευκολία στο περπάτημα και ομορφιά σε κάθε σημείο.

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter

Γιατί μετά, μπορείτε να πάρετε τα σοκάκια του Μοναστηρακίου, είτε την Ανδριανού με τα πολλά καφέ, ταβερνάκια και την θέα στον αρχαιολογικό χώρο με πρώτον και καλύτερο το ναό του Ηφαίστου, είτε την Ηφαίστου ακριβώς παραμέσα για μερικά ψώνια πριν το ουζάκι/ρακάκι.

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter

Και οι δυο δρόμοι θα σας φέρουν σχεδόν στην πόρτα του τρένου/μετρό Μοναστηράκι. Σε αυτήν την ιδιαίτερη πλατεία που αν κάτσεις για λίγο και σταθείς θα βρεις μια μικρογραφία της γης σε μερικά τετραγωνικά μέτρα, αρμονικά να συνυπάρχουν, με μια εκκλησία και ένα παλιό τζαμί σχεδόν δίπλα για να θυμίζουν ότι εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter

Μια τέτοια πρωινή βόλτα που έκανα τις προάλλες για άλλη μια φορά σε μια Αθήνα που πλημμύριζε από φως, την απαθανάτισα με το gadget-άκι της HP που είναι σταθερά πλέον στο back pack. Και το καλύτερο είναι ότι στο τέλος αυτής της φωτογραφικής βόλτας, αφού έστησα το ωραιότατο wall μου, ξεκόλλησα τις φωτογραφίες του HP Sprocket (είναι αντοχής -δεν σκίζονται) και τις κόλλησα σε διάφορα σημεία για να δουν οι περαστικοί τι έπεται στη συνέχεια της βόλτας τους! Γιατί οι φωτογραφίες είναι και αυτοκόλλητα!!!

Απολαμβάνοντας έναν περίπατο στο κέντρο Facebook Twitter

Όλα τα παραπάνω μπορείτε και σεις να τα μοιραστείτε εκείνη τη στιγμή με τους φίλους σας, με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ακόμα και να στείλετε ένα μήνυμα σε μια κρυφή σας αγάπη. Με το HP Sprocket μπορείτε να χαρείτε το print on the go και μάλιστα με το HP Sprocket App σας δίνεται η δυνατότητα να επεξεργαστείτε και στα καπάκια να εκτυπώσετε και να κολλήσετε ασφαλώς τις φωτογραφίες σας. Οπότε βρείτε το παγκάκι που κάθεται συνήθως και στείλτε της ή στείλτε του μια εικόνα που θα μπορεί να καταλάβει, να θυμηθεί, να νιώσει!

Print On The Go, μάθε για το HP Sprocket

  • Εκτυπώνεις σε μερικά δευτερόλεπτα φωτογραφίες από το smartophone ή το tablet.
  • Κάνεις δώρο φωτογραφίες την ίδια στιγμή σε φίλους ή νέους φίλους που έκανες μόλις!
  • Το μέγεθός του είναι όσο περίπου ενός κινητού τηλεφώνου και το βάρος περίπου 170 γραμμάρια.
  • Παίρνει κάθε φορά πακέτο 10 φύλλων φωτογραφίες 5 x 7,6 εκ.
  • Κατεβάζεις και εκτυπώνεις μέσω της δωρεάν εφαρμογής HP Sprocket App με τεχνολογία Bluetooth.
  • Μπορείς να τυπώσεις όποια φωτογραφία θέλεις από τη Συλλογή σου ή από τα Social Media.

Περισσότερα για τη χρήση του στο παρακάτω βίντεο:

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM