Η χαρά του πρωτοετή σε μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Η χαρά του πρωτοετή σε μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η χαρά του πρωτοετή σε μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ Facebook Twitter
Ο Αμερικανός underground πολυ-οργανίστας Hanni El Khatib για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Gagarin 205 Live Music Space 20 ΟΚΤ.

 

Όταν μπαίνεις στο Πανεπιστήμιο, συμβαίνουν ξαφνικά διάφορα μαγικά. Έχεις ενηλικιωθεί που σημαίνει ότι μπορείς να οδηγήσεις, να νοικιάσεις σπίτι και να κάνεις όλα αυτά που μέχρι πριν από πολύ λίγο καιρό δεν μπορούσες. Γιατί τώρα, μπαίνεις -και με την άδεια του νόμου- στον κόσμο των ενηλίκων. Έναν κόσμο πολύ πιο σύνθετο, πιο δύσκολο αλλά και πιο συναρπαστικό!

Τα φοιτητικά χρόνια είναι ίσως η ευτυχέστερη και η πιο όμορφη περίοδος των περισσότερων από εμάς.

Για μένα στα σίγουρα είναι η μόνη περίοδος που με χαρά θα επέστρεφα, ειδικά τώρα που τα εργαλεία επικοινωνίας έχουν γίνει τόσο student-friendly.

Η Αθήνα επίσης είναι μια πόλη που σε κάθε γωνιά της όλο και κάτι θα συμβαίνει, με το κέντρο της να σφύζει από events και πράγματα να κάνεις. Για όλα τα γούστα, σε όλες τις τέχνες και όχι μόνο.

Για παράδειγμα τώρα, που μαζευτήκατε όλοι και γραφτήκατε στις σχολές σας, με τον χρόνο που έχετε καθότι τα μαθήματα για την ώρα δεν έχουν απαιτήσεις, μπορείτε να γυρίσετε, να κάνετε τις παρέες σας και να παραβρεθείτε σε διάφορα από τα πολλά που συμβαίνουν αυτήν την εποχή.

What's Up στην πόλη λοιπόν; Ας ξεκινήσουμε με το αγαπημένο όλων, που είναι η μουσική.

Μουσική

19 ΟΚΤ: Επτά μπάντες της αθηναϊκής underground σκηνής γιορτάζουν για την κοινωνική κουζίνα Mano Aperta στο An Club.

20 & 27 ΟΚΤ: Υπόγεια Ρεύματα, Κίτρινα Ποδήλατα, KollektivA στο Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή).

20 ΟΚΤ: Ο Αμερικανός underground πολυ-οργανίστας Hanni El Khatib για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Gagarin 205 Live Music Space.

21 ΟΚΤ: Οι Souljazz Orchestra απ' τον Καναδά (soul, jazz, afro, latin και Caribbean ήχοι) επιστρέφουν στην Ελλάδα για τέσσερις εμφανίσεις, εκ των οποίων η μία στο Κύτταρο Live!

21 ΟΚΤ: Ένα νέο φεστιβάλ που θα φιλοξενεί διάφορα είδη μουσικής (pop, down-tempo, dream pop, electronica) το C-LOUD FESTIVAL ξεκινάει το ταξίδι του με τους KEEP SHELLY IN ATHENS, MONSIEUR MINIMAL, PAPERCUT, Playground Theory (opening act), στο GAGARIN 205.

27 ΟΚΤ: Σε ποιο hip hop ήχους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Apollo Brown & Skyzoo live in Athens! Warm up: Dj Sunny, στο Tramp Μπαρ - Γκάζι.

28 ΟΚΤ: Οι Fuzztones επιστρέφουν με τους garage ήχους τους στο Gagarin 205 Live Music Space.

31 ΟΚΤ: Η Princess Nokia (new age R&B )για πρώτη φορά στην Αθήνα με τους Black Athena & Dednewb στο Gagarin 205 Live Music Space.

04 ΝΟΕ: Οι The Dream Syndicate επιστρέφουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Fuzz Live Music Club.

Οι επιλογές πολλές... διάλεξε τη συναυλία ή τις συναυλίες που σου ταιριάζουν, κλείσε ραντεβού με τους κολλητούς και εισιτήρια online, χωρίς κόπο και κόστος, με WHAT'S UP STUDENT καρτοκινητό, 1.000' προς όλα τα δίκτυα και 400MB μόνο με 6€, δωρεάν 600 ΜΒ αυτόματα κάθε μήνα αλλά και 3 μήνες δωρεάν με κάθε νέα ενεργοποίηση!

Η χαρά του πρωτοετή σε μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ Facebook Twitter
Almalibre.co και A(r)CT σ' ένα Double Bill 07 - 29 ΟΚΤ, στον Κινητήρα Στούντιο - Artistic Residency Centre.

Μουσικο-θεατρικές παραστάσεις / Χορός

07 - 29 ΟΚΤ: Home & 2084: Οι χορευτικές παραστάσεις των ομάδων, που διακρίθηκαν στο In Progress Feedback Festival 2017, Almalibre.co και A(r)CT σ' ένα Double Bill, στον Κινητήρα Στούντιο - Artistic Residency Centre.

03 ΝΟΕ - 01 ΔΕΚ: Τζίμης Πανούσης με τη σύγχρονη τραγωδία «Όλοι οι χαζοί μπορούμε» για 8 βραδιές στο Κύτταρο Live.

Η χαρά του πρωτοετή σε μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ Facebook Twitter
«Αντιγόνη, η αληθινή ιστορία» 05 ΟΚΤ – 29 ΟΚΤ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Θέατρο

02 OKT – 21 ΝΟΕ: «ΦΙΛΙ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ» σε κείμενο /σκηνοθεσία της Wendy Gibbins. Δυο άντρες. Δυο φιλιά. Μία γυναίκα. στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.

05 ΟΚΤ – 29 ΟΚΤ: «Αντιγόνη, η αληθινή ιστορία» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Η Βάνα Πεφάνη σκηνοθετεί ένα νεανικό έργο, με την Αντιγόνη να είναι επαναστάτρια αλλά και ονειροπόλα.

5 ΟΚΤ - 03 ΔΕΚ: «Δείπνο ηλιθίων», Η γνωστή κωμωδία σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου, στο θέατρο ΚΑΠΠΑ.

5 ΟΚΤ – 01 ΑΠΡ 2018: «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του Αρκά, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά, στο Θέατρο Σημείο. Η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης», οι «Χαμηλές Πτήσεις», ο «Καστράτο», το «Μαλλί με Μαλλί» πρωταγωνιστούν σε μια παράσταση που βγάζει πολύ γέλιο.

06 ΟΚΤ – 03 ΔΕΚ: «Πέτρες στις τσέπες του» της Μαρί Τζόουνς, στη σκηνοθεσία και στους κεντρικούς ρόλους οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου, στο Θέατρο Κιβωτός. Μια «κωμικοτραγωδία» που λαμβάνει χώρα στο Κέρι της Ιρλανδίας, μέσα από τα μάτια 2 κομπάρσων μιας χολυγουντιανής υπερπαραγωγής.

11 ΟΚΤ - 30 ΝΟΕ: Η «Νίκη», το βραβευμένο μυθιστόρημα του Χρήστου Α. Χωμενίδη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στο Θέατρο Ελληνικός Κόσμος.

15 - 31 ΟΚΤ: Η επίσημη έναρξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής γίνεται με την «Ηλέκτρα» του Ρίχαρντ Στράους στις νέες της εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ.

15 ΟΚΤ - 01 ΑΠΡ 2018: «Προσεχώς απόδραση»: Tο νέο δείπνο μυστηρίου από την ομάδα του «Βρες το Δολοφόνο» καλεί το κοινό να αναλάβει ρόλο ντετέκτιβ, στο El Convento Del Arte.

16 ΟΚΤ - 09 ΙΑΝ 2018: Το «Καλιφόρνια ντρίμιν» του Βασίλη Κατσικονούρη, στο Θέατρο Επί Κολωνώ.

Αυτές είναι λίγες από τις πολλές θεατρικές παραστάσεις, στην πόλη με τα περισσότερα θέατρα παγκοσμίως! Για κλείσιμο, κάτι ακόμα πιο ανάλαφρο που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια και το ελληνικό κοινό. Όλο το χρόνο, κάθε εβδομάδα, στο Gazi Comedy Club, μπορείτε να απολαύσετε Stand up Comedy, 2 ωρών, από παλιούς και νέους stand up comedians που ανεβαίνουν στη σκηνή για να κερδίσουν το στοίχημα με το γέλιο σας!

Η χαρά του πρωτοετή σε μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ Facebook Twitter
«Μισαλλοδοξία» του D.W.Griffith 18 ΟΚΤ - 01 ΝΟΕ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σινεμά

09 - 30 ΟΚΤ: Gimme Shelter Film Festival: Εκεί που το rock' n' roll συναντά τον κινηματογράφο, στο Gagarin 205 Live Music Space που μετατρέπεται σε κινηματογράφο παρουσιάζoντας ταινίες και ντοκιμαντέρ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα οποία θα πλαισιώνονται από special events και εκπλήξεις.

18 ΟΚΤ - 01 ΝΟΕ: To 30ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου γιορτάζει τα 30 του χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σηκώνει αυλαία με το βωβό αριστούργημα «Μισαλλοδοξία» του D.W.Griffith.

Για να πάρεις μια γεύση των ταινιών, δες όσες φορές θέλεις τα trailers στο Youtube και μοιράσου τα στα social media, άλλωστε το WHAT'S UP σου προσφέρει WHAT'S UP STUDENT DOUBLE PLAY με Internet έως 24mbps για 24 internet & σταθερό μόνο με 18,80€ αλλά και επιλογές VDSL για να μην σταματάς πουθενά.

Η χαρά του πρωτοετή σε μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ Facebook Twitter
«Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο» 09 ΟΚΤ 2017 - 14 ΙΑΝ 2018 στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Εκθέσεις

05 - 23 ΟΚΤ: «Καλλιτέχνες στην Αθήνα – Πόλη της Κρίσης»: Η καλλιτεχνική σκηνή στην Αθήνα, την εποχή της οικονομικής και πολιτικής κρίσης, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

04 ΟΚΤ - 05 ΝΟΕ: "Hello, I love you": Οι απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζουν κάποια επιλεγμένα έργα τους, στο T.A.F. / The Art Foundation.

28 ΣΕΠ - 12 ΝΟΕ: Μεγάλο αφιέρωμα στον Τουλούζ-Λωτρέκ και τις διάσημες αφίσες του, με την έκθεση «Το Nέο Salon des Cent», στο Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο της οδού Πειραιώς).

09 ΟΚΤ 2017 - 14 ΙΑΝ 2018: «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο»: Ταξίδι στο Άγνωστο», ένα ταξίδι με οδηγό την επιστημονική φαντασία, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

22 ΣΕΠ - 14 ΝΟΕ: Κινέζικη ζωγραφική XIEYI – Αριστουργήματα από το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Κίνας στο ΕΜΣΤ (Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης)

18 ΙΟΥΛ - 19 ΝΟΕ: «Emotions, ένας κόσμος συναισθημάτων»: από το Ωνάσειο της Νέας Υόρκης στο Μουσείο της Ακρόπολης.

20 ΟΚΤ: Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 19:30. Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου. Κόστος Ξενάγησης: 10€/άτομο.

Μοιράσου τις νέες εμπειρίες, με τους κολλητούς σου αμέσως, ανεβάζοντας φωτογραφίες και videos στα social media, εξάλλου με το WHAT'S UP μπορείς να αποκτήσεις το WHAT'S UP STUDENT ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ σε super τιμή αλλά και το WHAT'S UP STUDENT MOBILE INTERNET με το πιο γρήγορο 4G δίκτυο της αγοράς.

Η χαρά του πρωτοετή σε μία πόλη που δεν κοιμάται ποτέ Facebook Twitter
The October 2017 Kpop party των Pop★Asia 21 ΟΚΤ στο BUMS

Πάρτυ

20 ΟΚΤ: Good Rocking Tonight - Swing & Roll Dance Party στο Blue Fox, στην Ασκληπιού 91.

H πρώτη ώρα θα είναι beginner's hour (22.00 - 23.00) , που σημαίνει για όσους επιθυμούν να μπουν στο μαγικό κόσμο του Swing, ότι είναι ευκαιρία να μάθουν από νέους και παλαιότερους χορευτές!

21 ΟΚΤ: The October 2017 Kpop party των Pop★Asia στο BUMS (Blackbird Underground Music Stage, Ακαδημίας 98, εντός της στοάς). 7μιση ώρες live πρόγραμμα, με πολύ χορό, kpop επιτυχίες, εκκωφαντικά δυνατή μουσική, πολλά φωτορυθμικά και non stop videomix, υπό την επιμέλεια του Vj Labrokratis.

Αυτό είναι ένα μικρό μέρος όλων όσων συμβαίνουν αυτόν τον καιρό στην πόλη μας!

Και επειδή όλα αυτά θέλουν και την παρέα τους, μην ξεχάσεις να εφοδιαστείς με τα σωστά εργαλεία επικοινωνίας. Η παρέα πρέπει να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι, ώστε να αναπροσαρμόζει το πρόγραμμα για κάθε νέα εκδήλωση που μαθαίνεται στην πόλη.

Για αυτό με το What's Up Student θα σου λυθούν τα χέρια. Θα βρεις αποκλειστικές προσφορές για Internet, σταθερό & κινητό, μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας -Smartphones, tablet, laptop- plus μοναδικές προσφορές DEALS for YOU για μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Για να τα δεις όλα αυτά αναλυτικά, μπορείς πάντα στο www.whatsup.gr/student.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM