Σεισμός

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Η συλλογή Grecious της MIGATO μας καλεί να νιώσουμε την ομορφιά της Ελλάδας και να αφήσουμε την έμπνευση που έρχεται από το παρελθόν μας να κατευθύνει αυτό το καλοκαίρι τα βήματά μας. Φωτο: fashionellblog Instagram

Αν υπάρχει κάτι που ακούστηκε σαν επιχείρημα απέναντι στα χτυπήματα που δέχτηκε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι πως πρόκειται για τη χώρα απ' όπου ξεκίνησαν όλα: ο πολιτισμός, η Τέχνη, η φιλοσοφία... Όταν μιλάμε για μια χώρα με τέτοια ιστορία και με αυτή τη γεωγραφική θέση είναι σίγουρό πως ό,τι κι αν της πάρουν δεν πρόκειται ποτέ να της αφαιρέσουν ένα βασικό στοιχείο: την έμπνευση!

Και το γεγονός πως η Ελλάδα είναι ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης το βλέπουμε πρώτα πρώτα στη μόδα που συνεχώς γυροφέρνει τη δική μας κουλτούρα αναπαριστώντας εικόνες του παρελθόντος και επαναλανσάροντας τεχνικές που ανήκουν στην μακρινή ιστορία.

Οι μεγάλοι οίκοι το έχουν κάνει σαφές: η Ελλάδα εμπνέει τα σχέδια και αλλάζει το τοπίο της σύγχρονης ένδυσης και υπόδησης. Κι αν η χώρα μας δίνει τροφή στους ξένους, φανταστείτε πόσο ουσιαστικά επιδρά στους σχεδιαστές των ελληνικών εταιριών που παρουσιάζουν συλλογές βγαλμένες από την ελληνική ιστορία.

Η MIGATO, μια από τις πιο σημαντικές ελληνικές εταιρίες με χρόνια εμπειρίας στα είδη υπόδησης και αξεσουάρ, παρουσιάζει φέτος την κολεξιόν Grecious η οποία όπως προκύπτει και από την ονομασία της μπλέκει το ελληνικό στοιχείο με το σύγχρονο design δημιουργώντας παπούτσια που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και χάρη. Οι λεπτομέρειες είναι εμπνευσμένες από αγγεία μελανόμορφου ρυθμού και τα σχέδια εμπλουτίζονται με πλεξίδες, διακριτικά μεταλλικά καρφιά, ενώ οι συνδυασμοί μαύρου και ταμπά κάνουν σαφή τη σύνδεση με την αρχαιότητα.

Η συλλογή Grecious της MIGATO μας καλεί να νιώσουμε την ομορφιά της Ελλάδας και να αφήσουμε την έμπνευση που έρχεται από το παρελθόν μας να κατευθύνει αυτό το καλοκαίρι τα βήματά μας. Ανακαλύψτε την σε επιλεγμένα καταστήματα MIGATO καθώς και στο migato.com/shop-by-collection/grecious-sandals.

Μία μικρή γεύση από ένα Grecious καλοκαίρι...

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: fashionhasit Instaram

Η νέα συλλογή Grecious είναι σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί ακόμα και το πιο καθημερινό look μέσα στην πόλη, όπως μας δείχνει η Βάσια από το fashion blog Fashion Has It.

 

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: athinao1konomakou Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου, υποστηρίζοντας την ελληνική ομορφιά με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι Grecious της MIGATO και χαμογελά σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ελληνικά σκηνικά: λευκό των Κυκλάδων και φύση!

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: vaitsou_eleni Instagram

Τη σειρά Grecious της MIGATO επιλέγει και η Ελένη Βαΐτσου καθώς μπορεί να ταιριάξει ακόμα και με ένα πιο ροκ στιλ, αφού τα σανδάλια της κολεξιόν δίνουν μια rockmantic αισθητική για ξεχωριστές εμφανίσεις και ένα στιλ πραγματικά μοναδικό!

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: smakropoulos Instagram

Στα πόδια της Στεφανίας από το Not For Sale, σανδάλια Grecious πλεξίδες και μεταλλικά στοιχεία σε συνδυασμό με την άνεση και την αισθητική που χρόνια τώρα προσφέρει η MIGATO, έχουν σαν αποτέλεσμα μια συλλογή ξεχωριστή με χρώμα ελληνικό.

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: ioannasalamoura Instagram

Η συλλογή Grecious γίνεται μέρος των πιο ωραίων φωτογραφιών που θα βγάλετε αυτό το καλοκαίρι. Μας το αποδεικνύει περίτρανα η στυλίστρια Ιωάννα Σαλαμούρα, που ακόμα κι αν δεν είναι μέσα, το στιλ της αποκαλύπτεται από τα σανδάλια της!

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: fashionell Instagram

H ρομαντική διάθεση και το girly look φέτος το καλοκαίρι συναντάνε τα σανδάλια Grecious σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπως στα στενά της Ύδρας στα πόδια της Ελένης από το fashion blog Fashionell.

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: faniparavalou Instagram

Οι βόλτες στην ελληνική φύση είναι κομμάτι των καλοκαιρινών διακοπών στη χώρα μας. Το ίδιο σημαντικό κομμάτι αυτού του καλοκαιριού είναι τα σανδάλια Grecious της MIGATO, σαν αυτά που επέλεξε η Φανή από το FA-SSION.

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: evagelia_siriopoulou Instagram

Κάτω από τα μακριά φορέματα του καλοκαιριού που επιλέγει Ευαγγελία Συριοπούλου, αποκαλύπτονται τα σανδάλια Grecious σαν ένα μυστικό που έρχεται από άλλες εποχές και εκπλήσσει! Το πλατύ της χαμόγελο και το ελληνικό πλακόστρωτο, ολοκληρώνουν μια εικόνα που μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι!

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: sissy_validstyle Instagram

Ακόμα και το πιο extravagant style, όπως αυτό της Σίσσυς από το Valid Style, αποκτά τη χάρη της ελληνικής κουλτούρας με ένα ζευγάρι Grecious να ολοκληρώνει το στιλ σας σε κάποιο σημείο των ελληνικών διακοπών!

 

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: chic_glam_style Instagram

Απολαύστε τον ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού, συνοδεύοντας τα σύνολά σας με τα σανδάλια Grecious, που αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, όπως μας δείχνει η Rachel από το Chic Glam Style!

 

Ελλάδα και χάρη στα πόδια μας Facebook Twitter
Φωτο: fashionell Instagram

Ακόμα σκέφτεστε τι θα πάρετε μαζί σας στις διακοπές; Ξεκινήστε από τα βασικά: καπέλο, γυαλιά ηλίου, κραγιόν, κολόνια, κινητό και τα αγαπημένα σας σανδάλια Grecious.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά Grecious εδώ.

Επιχειρείν/Market
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM