Πόσο τρελαmentos είσαι; Πάρε μέρος, βγες κερδισmentos!

Πόσο τρελαmentos είσαι; Πάρε μέρος, βγες κερδισmentos! Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Πόσο τρελαmentos είσαι; Πάρε μέρος, βγες κερδισmentos! Facebook Twitter
Είσαι και συ ένας χαριτωmentos που ως ενθουσιασmentos μασάει και γελάει. Ακούει, γελάει και κολληmentos συνεχίζει τη φάση. Μα τι φάση!

Βρίσκεται παντού. Το ακούμε στα ραδιόφωνα, το βλέπουμε σε αφίσες μέσα στην πόλη και είμαι αποφασισmentos να δω και που αλλού θα το ανακαλύψω. Τι είπα; Αποφασισmentos; Το κόλλημα είναι πραγματικό. Το mentos fever, η νεανική τρέλα είναι όντως κολλητική. Όπως και η γεύση των νέων mentos.

Τρως, κολλάς. Κολλάς εσύ αλλά όχι μόνο, καθότι η τρέλα είναι μεταδοτική. Ξεκινάει το σόου όπου όλοι μιλάμε τα mentos-ika. Μασήσεις δεν μασήσεις δηλαδή, την πάτησες. Είσαι και συ ένας χαριτωmentos που ως ενθουσιασmentos  μασάει και γελάει. Ακούει, γελάει και κολληmentos συνεχίζει τη φάση. Μα τι φάση!

Μπείτε στο site mentosfever.gr και πάρτε μέρος σε έναν διαγωνισμό που δίνει δώρα από αυτά που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο!

Κάτσε, σκέφτομαι όλες αυτές τις λέξεις που τρανσφορμάρονται αυτόματα στη νέα γλώσσα. Ως κουρασmentos και ψιλονυσταγmentos μου έρχεται το αργοπορηmentos. Τυχαίο; Πάλι άργησα στη δουλειά και μου έχει βγει το όνομα του ερωτοχτυπηmentos.

Αλλά πρέπει να φταίει η ζέστη. Με πήρε ο ύπνος παραλία και τώρα ως ηλιοκαmentos δεν μπορώ να ακουμπήσω πλάτη, πόδι και στο πρόσωπο μάλλον τρομάζω κόσμο. Νευριασmentos; Περισσότερο, πακετοmentos; Προφανώς, όπως οι ¨φίλοι¨ στα βιντεάκια που πέτυχα online. Γιατί ανακάλυψα και στο ίντερνετ κάτι πολύ επιτυχημένα σποτάκια mentos. 

Δείτε τα και θα καταλάβετε:

Και αφού πήρατε μια οπτικοακουστική γεύση της νέας τρέλας, μπείτε στο site mentosfever.gr και πάρτε μέρος σε έναν διαγωνισμό που δίνει δώρα από αυτά που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

Ο εν λόγω διαγωνισμός ξεκίνησε και ζητάει από εσάς να βρείτε τις 4 λέξεις με κατάληξη mentos, ώστε να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε!

Τι; Ακούστε και ψηθείτε:

  • 1 APPLE iPHONE 7 32GB
  • 2 ACTIONCAM GOPRO HERO5
  • 3 GALAXY TAB
  • 4 CAMERA POLAROID INSTANT SNAP
  • 15 τσάντες γεμάτες με mentos

Σκονάκι: Όποιος δεν μπορεί ως κολληmentos να μαντέψει τις λέξεις, μπορεί να τις βρει στις συσκευασίες mentos pure fresh (fresh mint, bubble fresh, lime mint, spear mint).

Καλό μάσημα και που ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς! 

 

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM