Η μικρή μας Arya έγινε 20

Η μικρή μας Arya έγινε 20 Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η μικρή μας Arya έγινε 20 Facebook Twitter
Όταν έχεις κάτι εκατομμύρια τηλεθεατών να σε παρακολουθούν τόσα χρόνια, είναι κάτι που μπορεί να φαντάζει πασπαλισμένο με χρυσόσκονη αλλά για όσους είναι εκεί μπροστά μπορεί να τους κάτσει και βαρίδιο στο σβέρκο

Όταν είσαι 12 και ένας εκ των πρωταγωνιστών σε αυτό που έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία, δεν το λες και λίγο.

Ειδικά αν έχεις ένα ρόλο που την έχει γλιτώσει από το θάνατο ήδη 6 κύκλους. Αυτό και αν είναι κατόρθωμα. Έχασε πατέρα, μάνα, αδελφό και χαμένη σε χώρες και hard core καταστάσεις, επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ. Για τα μάτια μας μόνο στις 16 του μήνα. Αποκλειστικά από τη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική. Επιτέλους, ήδη νομίζω ότι ακούω την μουσική εισαγωγή που μας κάνει να χτυπάμε παλαμάκια από τη χαρά.

Το σίγουρο είναι ότι όταν έχεις κάτι εκατομμύρια τηλεθεατών να σε παρακολουθούν τόσα χρόνια, είναι κάτι που μπορεί να φαντάζει πασπαλισμένο με χρυσόσκονη αλλά για όσους είναι εκεί μπροστά μπορεί να τους κάτσει και βαρίδιο στο σβέρκο.

Η μικρή μας Arya έγινε 20 Facebook Twitter

Κάπως έτσι τα εξομολογήθηκε τις προάλλες στις Sunday Times το αγοροκόριτσο της επικής μας ιστορίας, που διανύοντας τα twenteen όπως τα αποκαλεί η ίδια, ξεπερνάει πλέον την πίεση που σε κάποια φάση της πορείας της ήταν καταστροφική. Μία πίεση που την ωρίμασε από τη μία και την έκανε να συνειδητοποιήσει πως ήταν και τυχερή σε αυτό το ταξίδι.

Γιατί το κορίτσι από το Μπρίστολ, γλίτωσε από αυτό που αρέσκεται να κάνει το Χόλιγουντ. Μικρές σταρλετίτσες, με μια σέξι εσάνς που δεν συνάδει με την ηλικία τους. Εκείνη δεν χρειάστηκε να παίξει ένα τέτοιο ρόλο και να περάσει μια τέτοια εικόνα.

Η μικρή δολοφόνος Arya Stark, έγινε ένα από τα πιο διάσημα παιδιά της οθόνης, ενσαρκώνοντας ένα ρόλο έξω από τα συνηθισμένα και τα κλισέ. Μάλιστα στη συνέντευξη δυναμικά σχεδόν καταγγέλλει αυτήν την τακτική της προώθησης κοριτσιών σε σέξι ρόλους, που όπως λέει είναι κάτι που πουλάει καλά στη βιομηχανία του θεάματος.   

Η μικρή μας Arya έγινε 20 Facebook Twitter

Αναπολώντας τα πρώτα χρόνια, θυμάται ότι στα 12 που ξεκίνησε, αισθανόταν ατρόμητη και της άρεσε πολύ. Αλλά όσο περνούσαν οι σεζόν, η πίεση αυξανόταν μέχρι που έφτασε να είναι λίγο καταστροφική. Καθότι ο καθένας «κάνει βουτιά στην αυτοπεποίθηση» αλλά όταν συμβαίνει αυτό ειδικά κατά τη διάρκεια της εφηβείας μπορεί να οδηγήσει στη συνέχεια στο ακριβώς αντίθετο. Πλέον, η 20χρονη Maisie Williams αισθάνεται ότι ανακάμπτει και διεκδικεί και πάλι την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Σας κάνει εντύπωση;

Είναι πολύ δύσκολο και στρεσογόνο όταν ξαφνικά βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου. Η «πριγκίπισσα του Βορρά» περιγράφει τα πρώτα δύο χρόνια της σειράς ως τα καλύτερα της ζωής της αλλά την ίδια στιγμή παραδέχεται ότι αισθανόταν και μοναξιά.

Όπως αναφέρει: «Κοιτάω πίσω και πιστεύω ότι δεν ήμουν πραγματικά πολύ χαρούμενη γιατί δεν είχα πολλούς φίλους. Είχα αφήσει το σχολείο, δούλευα πολύ και ήταν μία περίεργη περίοδος. Θυμάμαι στην 2η ή 3η σεζόν, συνάδελφοι ηθοποιοί να μου λένε ότι η ζωή μου πρόκειται να αλλάξει, κάτι που δεν με ευχαριστούσε γιατί δεν ήθελα να αλλάξει. Μου άρεσε πολύ η ζωή μου.»

Η μικρή μας Arya έγινε 20 Facebook Twitter

Εμείς, χαιρόμαστε που η μικρή μας Άρυα επανέρχεται στην πραγματική της ζωή γιατί στην κινηματογραφική της, από τα trailers, φαίνεται να τα σπάει. Θα δούμε. Κοντοζυγώνει. Για την ακρίβεια μόλις 4 και σήμερα έχουν μείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα του GOT που στις 16/7 θα παιχτεί ταυτόχρονα με την Αμερική, αποκλειστικά στη Nova. Και θυμηθείτε όλοι εσείς που δεν τα έχετε δει (πώς γίνεται αυτό;) ότι μέχρι τέλη του μήνα, μπορείτε να τα δείτε όλα από τις υπηρεσίες Nova On Demand (& Nova GO). Για πρώτη φορά στην Ελλάδα προβάλλονται όλα τα επεισόδια και των 6 προηγούμενων κύκλων της.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM