LIVE! PRIMAVERA SOUND FESTIVAL

0

Παρακολουθήστε αποκλειστικά στο lifo.gr από την 1 έως τις 3 Ιουνίου το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού Primavera Sound Music Festival ζωντανά από τη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, το Primavera Sound της Βαρκελώνης έχει προσφέρει απ'την ταπεινή του αφετηρία μέχρι σήμερα επιτυχημένες μουσικές εκδηλώσεις με συνέπεια. Η φιλοσοφία του ξεχωρίζει απ'τα υπόλοιπα μουσικά events και λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο ως σημείο αναφοράς για urban φεστιβάλ. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εμπειρία του φεστιβάλ θα μεταδοθεί ζωντανά 1-3 Ιουνίου στα κανάλια του Red Bull TV δίνοντας τη δυνατότητα στους απανταχού μουσικόφιλους να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις σα να βρίσκονταν εκεί. Το ανεξάρτητο ήθος του Primavera Sound είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο του: ξεκίνησε ως εξειδικευμένη διοργάνωση που εστιάζει στο underground κι αυτό το indie πνεύμα εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο κομμάτι του DNA του. Το κοινό του φεστιβάλ ακολουθεί τις ίδιες αξίες και οι γενιές των οπαδών του μπορούν για άλλη μια φορά να συμμετάσχουν μέσω των ζωντανών μεταδόσεων του Red Bull TV.


Το Primavera Sound 2017 φιλοξενεί headliners τόσο διαφορετικούς όσο: οι Arcade Fire, o Bon Iver, o Frank Ocean, οι XX, ο Aphex Twin, η Grace Jones, οι Slayer, η Solange κι ο Van Morrison. Το πρόγραμμα των μεταδόσεων και το ειδικά επιλεγμένο line up καλλιτεχνών του Red Bull TV θα ανακοινωθεί στα τέλη Μαΐου λίγο πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ.


Η adidas Originals είναι ο επίσημος συνεργάτης των μεταδόσεων του Primavera Sound 2017 στο Red Bull TV. Οι ζωντανές εκπομπές προσφέρουν σε αποκλειστικότητα, ελεύθερη online είσοδο στο φεστιβάλ, όχι μόνο των ζωντανών εμφανίσεων αλλά και ματιές στα παρασκήνια, συνεντεύξεις κι άλλα πολλά που θα παρουσιάσει η παγκοσμίου επιπέδου ομάδα παρουσιαστών της Red Bull TV. Μαζί σας στο γεμάτο δράση τριήμερο θα βρίσκεται ο Will Best με πολύχρονη εμπειρία σε MTV και iTunes· o DJ-ηθοποιός-παρουσιαστής και γνώστης του καλού φαγητού, ο εξαιρετικός Johann Wald καθώς και η Julie Adenuga που βρέθηκε στη λίστα του NME με τους 500 πιο Επιδραστικούς Ανθρώπους της Μ. Βρετανίας και είναι μια εξίσου ταλαντούχα DJ εκτός από αδελφή του Skepta και του JME.


Διαδραστικές εκπομπές που παρουσιάζουν τις καλύτερες ιστορίες του φεστιβάλ όπως: Stripped Sessions – ακουστικές εμφανίσεις από επιλεγμένους καλλιτέχνες, Golf Cart Confessionals – όπου προσκαλούμε καλλιτέχνες να ανακαλύψουν το φεστιβάλ, να μοιραστούν ιστορίες και μουσικές αναμνήσεις καθώς τους μεταφέρουμε στους χώρους της διοργάνωσης, Gearheads – ιστορίες εμβληματικών μουσικών οργάνων και των καλλιτεχνών που τα χρησιμοποιούν, Fake or Famous – προκαλούμε τους επισκέπτες του φεστιβάλ να μαντέψουν ποια ονόματα συγκροτημάτων είναι ψεύτικα και ποια αληθινά καθώς και συνεντεύξεις καλλιτεχνών και εμπειρίες που αφηγούνται οι φεστιβαλιστές. Οι μουσικόφιλοι σε ολόκληρο τον πλανήτη θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν στα πολλαπλά κανάλια και να ζήσουν μια φεστιβαλική εμπειρία που θα ξεπερνάει τα συνηθισμένα.


Το Red Bull TV προσφέρει ζωντανά μουσικά φεστιβάλ καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού όπως Bonnaroo (Manchester, Tennessee/US), Demon Dayz (Margate/UK), Electric Daisy Carnival (Las Vegas/US), Roskilde (Roskilde/Denmark), Montreux Jazz Festival (Montreux/Switzerland), Lollapalooza (Chicago/US) και Austin City Limits Music Festival (Austin/US).


Το Red Bull TV διατίθεται ψηφιακά μέσω κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ, OTT συσκευών και Smart TVs. Μείνετε συντονισμένοι στο Red Bull TV στα social media στο @RedBullTV.


PRIMAVERA SOUND – Βαρκελώνη, Ισπανία
Ημερομηνίες Ζωντανών Μεταδόσεων 1-3 Ιουνίου
1 Ιούνιου 19:00 – 01:00 (τοπική ώρα)
2 και 3 Ιουνίου 21:00 – 03:00 (τοπική ώρα)
Παρουσιάζουν οι Will Best, Johann Wald και Julie Adenuga.
primaverasound.com

Μπορείτε να βρείτε όλες τις μεταδόσεις των Μουσικών Φεστιβάλ στο https://www.redbull.tv/channels/festivals

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM