Ένας διαφορετικός τρόπος να δεις τη μόδα

Ένας διαφορετικός τρόπος να δεις τη μόδα Facebook Twitter
Περνάω ατέλειωτες ώρες χαζεύοντας φωτογραφίες στο Instagram και από εκεί ανακάλυψα τη 3INA. Αυτό που λατρεύω είναι οι έντονοι και δυναμικοί χρωματισμοί στα προϊόντα και η ελευθερία που σου δίνουν να τα χρησιμοποιείς με δικό σου τρόπο. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO
0

ADVERTORIAL

Ένας διαφορετικός τρόπος να δεις τη μόδα Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

Η Ιωάννα Θεοδώρου είναι ένα κορίτσι που έχει να πει πολλά για τη μόδα ακόμα κι όταν δε μιλάει. Εξάλλου, ολόκληρο το στιλ της είναι μια αφήγηση που έχει να κάνει με την ελευθερία, την αντισυμβατικότητα και την αισθητική που είναι προσωπική υπόθεση.Όλα αυτά τα στοιχεία κυριαρχούν στο δικό της fashion blog που ονομάζεται ΜΥWAY για προφανείς λόγους… Γιατί η Ιωάννα ξέρει ότι τίποτα δεν απαγορεύεται αν είναι αυτό που σε εκφράζει και κανένα στιλ δεν πρέπει να σε φοβίζει εφόσον σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.

Άλλωστε, όταν αγαπάς τη μόδα δεν υπάρχουν περιορισμοί. Κι εκείνη λατρεύει τη μόδα, την οποία θεωρεί τέχνη και χαίρεται όταν βλέπει τις προτάσεις της να υιοθετούνται από τους δικούς της followers. To μότο “My Way, My Rules” θα μπορούσε να χαρακτηρίζει το blog της αφού το σπάσιμο των κανόνων είναι αυτό που πάντα υποστήριζε. Με τον ίδιο τρόπο που η 3ΙΝΑ σπάει τους κανόνες του make up και δίνει την απόλυτη ελευθερία για να πετύχει κάθε γυναίκα το προσωπικό της στιλ κάνοντας την ομορφιά το δικό της προσωπικό μέσο έκφρασης!

Ένας διαφορετικός τρόπος να δεις τη μόδα Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

— Ιωάννα πες μας για το MY WAY. Πως ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με τη μόδα;

Αγαπούσα πάντα τη μόδα και ήθελα πάντα να έχω το δικό μου χαρακτηριστικό στιλ. Το MYWAY ξεκίνησε πριν από περίπου 4 χρόνια όταν μέσα από τα social media μου και τις φωτογραφίες που ανέβαζα, ήρθαν προτάσεις από εταιρείες για συνεργασία και έτσι το θεώρησα ως ευκαιρία να βγάλω προς τα έξω τις δικές μου προτάσεις σε ό,τι αφορά τη μόδα και το στιλ.

— Πιστεύεις ότι υπάρχουν πράγματα που απαγορεύονται στην εμφάνιση μιας γυναίκας;

Το “απαγορεύεται” το θεωρώ πολύ δογματικό. Υπάρχουν κάποια πράγματα που εγώ προσωπικά τα αποφεύγω αλλά δεν τα θεωρώ απαγορευτικά σε κάποια άλλη κοπέλα εάν μπορεί να τα υποστηρίξει. Άλλωστε αυτό που υποστήριζα πάντα και συνεχίζω να στηρίζω, είναι το σπάσιμο των κανόνων.     

Ένας διαφορετικός τρόπος να δεις τη μόδα Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

— Ποιο είναι το αγαπημένο σου στιλ;

Έχω επιρροές από παντού και μου αρέσει να τις συνδυάζω, έτσι το αγαπημένο μου στιλ είναι το mix and match.

— Τι feedback λαμβάνεις από τους followers σου;

Λαμβάνω συχνά μηνύματα από κόσμο που μου εκφράζει θαυμασμό για το στιλ μου και που με ενθαρρύνουν να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Αυτό που με κάνει περισσότερο χαρούμενη όμως είναι όταν βλέπω άτομα να υιοθετούν τις προτάσεις που δίνω.

— Πιστεύεις ότι η μόδα έχει ενδιαφέρον στην εποχή που ζούμε; Και πόσο αντικατοπτρίζει τις υπόλοιπες κοινωνικές, οικονομικές και λοιπές συνθήκες;

Σίγουρα οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που ζούμε είναι δύσκολες και επηρεάζουν όλους τους τομείς και  δυστυχώς όταν σε μια χώρα επικρατεί οικονομικό και κοινωνικό χάος, το πρώτο πράγμα που επηρεάζεται είναι οι τέχνες. Και αφού η μόδα είναι και αυτή μια τέχνη, σίγουρα επηρεάζεται. Υπάρχουν όμως άτομα που το παλεύουν παρόλα αυτά και δίνουν όλη τους τη δημιουργικότητα με όμορφα αποτελέσματα και γι’ αυτό το λόγο επιβιώνει αυτή η μορφή τέχνης και αναπτύσσεται. Πιστεύω ότι μόλις ξεπεραστεί αυτή η κρίση θα μπορέσουν πολύ πιο εύκολα οι καλλιτέχνες να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους με περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ένας διαφορετικός τρόπος να δεις τη μόδα Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

— Τα προϊόντα make up τι ρόλο παίζουν στην καθημερινότητά σου;

Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Δίνω πολύ έμφαση στο μακιγιάζ μου γιατί είναι μέρος της συνολικής μου εικόνας και στιλ.

— Πιστεύεις ότι πρέπει να είναι κομμάτι της γυναίκας η περιποίηση, το make up και γενικά η φροντίδα της εικόνας της;

Αν και είμαι υποστηρικτής της φυσικής ομορφιάς, ναι πιστεύω ότι κάθε γυναίκα θα πρέπει να φροντίζει την εμφάνιση και την εικόνα της. Το μακιγιάζ ενισχύει την φυσική ομορφιά, δεν την περιορίζει.

— Πώς ανακάλυψες τα καλλυντικά 3INA και τι σου αρέσει περισσότερο σε αυτά;

Περνάω ατέλειωτες ώρες χαζεύοντας φωτογραφίες στο Instagram και από εκεί ανακάλυψα τη 3INA. Αυτό που λατρεύω είναι οι έντονοι και δυναμικοί χρωματισμοί στα προϊόντα και η ελευθερία που σου δίνουν να τα χρησιμοποιείς με δικό σου τρόπο ώστε να αναδείξεις το προσωπικό σου στιλ.

Ένας διαφορετικός τρόπος να δεις τη μόδα Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

— Πώς θα χαρακτήριζες το προσωπικό σου στιλ και τι σημαίνει για σένα το “My Way, My Rules”;

Το προσωπικό μου στιλ, όπως είπα και πιο πάνω είναι το mix and match. Αυτό σημαίνει ότι έχω επιρροές από παντού. Μου αρέσει να συνδυάζω διάφορες κουλτούρες και πολιτισμούς στο ντύσιμο και την εμφάνισή μου και διάφορα στιλ, προσαρμόζοντάς τα στα δικά μου μέτρα και στη δική μου εκάστοτε διάθεση. To My Way, My Rules, είναι το αγαπημένο μου motto, γι’ αυτό άλλωστε επέλεξα να ονομάσω και το blog μου MYWAY. Οι κανόνες είναι για να τους σπάμε και πολλές φορές να τους προσαρμόζουμε πάνω μας, ακόμα και να φτιάχνουμε δικούς μας.

Ένας διαφορετικός τρόπος να δεις τη μόδα Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

— Όταν δεν εργάζεσαι τι σε χαλαρώνει και ποια είναι τα αγαπημένα σου μέρη μέσα την πόλη;

Όταν δεν εργάζομαι συνήθως προτιμώ να περνώ χρόνο στο σπίτι, με αγαπημένα μου πρόσωπα, χαλαρά. Πλέον για να βγω πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος (το τι κρίνει σοβαρό λόγο ο καθένας βέβαια διαφέρει). Τώρα που είναι καλοκαίρι με χαλαρώνει επίσης και η επαφή με τη θάλασσα και τον ήλιο. Τα αγαπημένα μου μέρη στην πόλη είναι τα μέρη με καλό φαγητό και κοκτέιλ, η καλή μουσική ή ο συνδυασμός όλων.

— Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου με δυο λόγια;

Δεν είμαι καλή στο να περιγράφω τον εαυτό μου αλλά θα προσπαθήσω. Θέλω να πιστεύω ότι μου ταιριάζει η περιγραφή “καλή φίλη” και καλός ακροατής. Δημιουργική, εργατική αλλά δυστυχώς λίγο ανοργάνωτη. Και όπως όλοι μας, παλεύω με τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες μου.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM