Το τέλειο τζιν για σένα είναι American Eagle Outfitters

Το τέλειο τζιν για σένα είναι American Eagle Outfitters Facebook Twitter
0

 ADVERTORIAL

Το τέλειο τζιν για σένα είναι American Eagle Outfitters Facebook Twitter

Αν υπάρχει κάτι που θα βρεις ανοίγοντας οποιαδήποτε ντουλάπα, είναι ένα (δύο, τρία, ...) τζιν. Είναι το ρούχο στολή, που μας βγάζει από καθημερινούς προβληματισμούς τύπου «τι βάζω πάλι;» και μάλιστα το κάνει με στυλ, άνεση και ευκολία. Το αγαπημένο όλων μας τζιν, μας το σύστησαν οι Αμερικανοί πριν από 167 χρόνια και από τότε το έχουμε δει σε πασαρέλες μεγάλων μόδιστρων, σε επαγγελματικές στολές, στο κάθε μέρα μας στο δρόμο.

Αν είσαι θηλυκό θα λατρέψεις τη σειρά Jegging, που θα αναδείξει τις καμπύλες σου, ενώ αν είσαι αρσενικό δώσε βάση στο cool max το οποίο φοριέται άνετα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από μάρκες όλοι γνωρίζουμε πολλές, αλλά ξέρεις ότι βάσει ερευνών, αυτή τη στιγμή η αγαπημένη μάρκα στην Αμερική που το γέννησε, είναι η American Eagle Outfitters;

Το τέλειο τζιν για σένα είναι American Eagle Outfitters Facebook Twitter

Βλέποντας τη νέα συλλογή, αλλά και παλαιότερες, γοητεύτηκα με την ποικιλία σε υφάσματα, στυλ αλλά ειδικότερα με την τεχνολογία που τα έχει κάνει τόσο μαλακά, σαν να φοράς φόρμα. Αυτό δεν σκέφτεσαι κάθε φορά που πρέπει να βγάλεις την σούπερ άνετη φόρμα σου, για να βάλεις ένα παντελόνι; Τώρα λοιπόν, με τα νέα αυτά υφάσματα μπορείς να χαρείς αυτήν την άνεση και με περισσότερο στυλ.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 καταστήματα -στην Ερμού 22 στο κέντρο της Αθήνας, στο πολυκατάστημα Notos Αθήνας, στο The Mall Athens και στις 23 Μαρτίου ανοίγει το κατάστημα στο πολυκατάστημα Notos στη Θεσσαλονίκη-, και να τα δεις με τα μάτια σου. Μάλιστα, αν ανήκεις στους λιγότερο μυημένους, εκεί θα βρεις και έναν ειδικό σύμβουλο για να σου προτείνει ακριβώς αυτό που σου χρειάζεται ανάλογα με την αίσθηση που θες, το στυλ σου αλλά και τη σωματοδομή σου. Ειδικότερα, φίλη μου δώσε προσοχή: Jegging, hi - rise, crop, skinny, vintage hi rise, tom girl, flare.

Το τέλειο τζιν για σένα είναι American Eagle Outfitters Facebook Twitter

Εκεί, θα βρεις επίσης ποικιλία από σχέδια, με σκισίματα και patches, αυθεντικά ξεβάμματα, λεπτομέρειες στο τελείωμα άλλα και κεντήματα για μια ρομαντική πινελιά.

Όσο για τις τιμές είναι πολύ λογικές για την ποιότητα που διαθέτουν αφού ξεκινούν από 29 έως 69 ευρώ.

Αν είσαι θηλυκό θα λατρέψεις τη σειρά Jegging, που θα αναδείξει τις καμπύλες σου, ενώ αν είσαι αρσενικό δώσε βάση στο cool max το οποίο φοριέται άνετα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η American Eagle Outfitters άλλωστε εξειδικεύεται στα τζιν, σε αυτά που φοράς και μετά από κάθε πλύσιμο επανέρχονται στην αρχική τους μορφή. Γιατί η ΑΕO ξέρει.

Το τέλειο τζιν για σένα είναι American Eagle Outfitters Facebook Twitter

Πέρα από τζιν βέβαια, θα βρεις και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κολεξιόν με ρούχα για να τα συνδυάσεις, όπως και στυλιστικές προτάσεις. Όλες οι δεκαετίες έχουν την τιμητική τους και μην χάσεις την νέα παλιακή σειρά Vintage Hi Rise & Flare, για ένα αυθεντικό vintage look. Επίσης, τώρα που μπαίνει η άνοιξη θα ξεκινήσουμε πάλι να κοιτάμε και τα τζιν σορτσάκια, που και σε αυτά θα έχεις να επιλέξεις μέσα από μια ποικιλία σε εφαρμογή (super hi rise, hi rise, super low), στυλ (festival και crochet) και άλλες χαριτωμενιές με λεπτομέρειες στις τσέπες, σκισίματα, patches αλλά και διαφορετικά χρώματα.

Για τέλος, η American Eagle Outfitters προτείνει στη νέα της γυναικεία συλλογή ρίγες, boyfriend φούτερ αλλά και ρομαντικά φορέματα με floral prints που συνδυάζονται μοναδικά με στρατιωτικά και oversize τζάκετ. Αν θες να ξεχωρίσεις, πρέπει να το τολμήσεις άλλωστε.

Καταστήματα
Ερμού 22 Αθήνα,

The Mall Athens (επίπεδο 2),

Πολυκατάστημα Notos Galleries Αθήνας -  Σταδίου & Αιόλου,

Πολυκατάστημα Notos Galleries Θεσσαλονίκης - Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 33

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM