Γιατί αγαπήσαμε το Lenovo Μοto Z

Γιατί αγαπήσαμε το Lenovo Μοto Z Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Γιατί αγαπήσαμε το Lenovo Μοto Z Facebook Twitter
Tα #motomods, είναι μια σειρά από διαφορετικά καλύμματα που εφάπτονται σαν μαγνήτης στη συσκευή και τη μεταμορφώνουν σε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: από Hasselblad φωτογραφική κάμερα και JBL ηχείο μέχρι μπαταρία Incipio και mod προτζέκτορα.

Τα τελευταία χρόνια είχα σταματήσει να ασχολούμαι με τις εξελίξεις και τα νέα μοντέλα της κινητής τηλεφωνίας. Ο λόγος; Μόλις αγόραζες την πιο προηγμένη τεχνολογικά συσκευή, ήδη στη γωνία περίμενε η επόμενη έκδοση με ακόμα καλύτερα και πιο αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά. Πέρα από αυτό, ήταν δύσκολο να βρεις μια συσκευή που να περιλαμβάνει σχεδόν όλα εκείνα τα στοιχεία που ήθελες. Έτσι, για παράδειγμα, επέλεγες ένα κινητό με καλή κάμερα και design αλλά  την ίδια ώρα υστερούσε σε διάρκεια μπαταρίας και ποιότητα ήχου.

Ωστόσο η άφιξη του νέου πρωτοποριακού Lenovo Moto Z, με ένα πραγματικά premium και εντυπωσιακά λεπτό σχεδιασμό που δε στερείται σε τίποτα από τεχνολογικές καινοτομίες (διαθέτει ακόμα και fingerprint reader) με έκανε να αναθεωρήσω αμέσως και να ανακτήσω και πάλι το ενδιαφέρον μου για την κινητή τηλεφωνία για πολλούς λόγους!

1.

Μόλις περάσει στα χέρια σας, θα αντιληφθείτε ότι δεν πρόκειται απλά για ένα ελαφρύ smartphone με κομψό design αλλά για μια ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο και ταυτόχρονα για την πιο λεπτή συσκευή που θα βρείτε στην αγορά με μόλις 5,2 χιλιοστά πάχος!

2.

Με μπαταρία που διαρκεί έως και 50 ώρες στο Lenovo Moto Z Play και έως 30 ώρες στο Lenovo Moto Z ξέρετε ότι το κινητό δεν θα σας προδώσει ποτέ! Ενώ με 15' φόρτισης μέσω του φορτιστή TurboPower™, απολαμβάνετε έως και 6 ώρες χρήσης για το Lenovo Moto Z και έως 8 ώρες για το Lenovo Moto Z Play.

Γιατί αγαπήσαμε το Lenovo Μοto Z Facebook Twitter
Η πιο λεπτή συσκευή που θα βρείτε στην αγορά με μόλις 5,2 χιλιοστά πάχος!

3.

Με το Lenovo Moto Z και το Lenovo Moto Z Play, τα νέα μέλη της οικογένειας Lenovo Moto με τις δύο κάμερες, θα τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες στις διακοπές σας μέρα και νύχτα! Δεν πρόκειται απλά για μια υπόσχεση αλλά αποτελεί εγγύηση χάρη στην υψηλής ανάλυσης κάμερα (16 MP για το Lenovo Moto Z Play και 13MP για το Lenovo Moto Z), στον ευρυγωνικό φακό για να χωρούν όλοι οι φίλοι σας σε μία photo και στη δυνατότητα σταθεροποίησης της εικόνας και αυτόματης εστίασης με λέιζερ. Και για τις νυχτερινές λήψεις υπάρχει πάντα η επιλογή του flash τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική κάμερα!

 

4.

Ωστόσο το μεγαλύτερο και ασύγκριτο χαρακτηριστικό του νέου #motoz είναι τα Moto Mods, το μέλλον στην τεχνολογία των κινητών! Αν αναρωτιέστε τι είναι τα #motomods, σκεφτείτε μια σειρά από διαφορετικά καλύμματα που εφάπτονται σαν μαγνήτης στη συσκευή σας και τη μεταμορφώνουν σε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: από Hasselblad φωτογραφική κάμερα και JBL ηχείο μέχρι μπαταρία Incipio και mod προτζέκτορα.

Moto Mods: Το μέλλον στην τεχνολογία των κινητών!

Αν θέλετε να απολαμβάνετε φωτογραφίες και video παρέα με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε το Instashare Projector Mod είναι αυτό που χρειάζεστε αφού μετατρέπει στη στιγμή κάθε επιφάνεια σε οθόνη!

Εφαρμόστε το JBL Sound Boost Speaker Mod και μετατρέψτε το smartphone σας στην απόλυτη συσκευή διασκέδασης! Φτιάξτε την προσωπική σας playlist και απογειώστε το party με τα δύο ηχεία 3W!

Αν είστε λάτρεις της φωτογραφίας, το Hasselblad TrueZoom Μod  θα σας κλέψει την καρδιά με το 10χ οπτικό ζουμ και τις πεντακάθαρες λήψεις. Για να δεις όσα δε βλέπεις με γυμνό μάτι!

Γιατί αγαπήσαμε το Lenovo Μοto Z Facebook Twitter

Με τα καινοτόμα Lenovo Moto Z και Lenovo Moto Z Play, οι δυνατότητες και οι επιλογές είναι απεριόριστες! Ανάλογα με τη διάθεση και την έμπνευσή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας όπως θέλετε κάθε φορά χάρη στην τεχνολογία των #motomods! Και το πιο σημαντικό είναι ότι τα σημερινά Moto Mods έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε κάθε μελλοντική γενιά #motoz συσκευών.

Δείτε τα όλα στο lenovomoto.gr

Γιατί αγαπήσαμε το Lenovo Μοto Z Facebook Twitter
Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM