Off the wall και off the streets

Off the wall και off the streets Facebook Twitter
Ένα όνομα συνδεδεμένο με το street culture «παίρνει τα βουνά» και παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη συλλογή για όσους αγαπούν αυτή την πλευρά του χειμώνα.
0

ADVERTORIAL

Off the wall και off the streets Facebook Twitter

Ξέρεις τι καιρό κάνει στον 66ο παράλληλο; Γιατί αυτή είναι η απάντηση κλειδί στη νέα εντυπωσιακή συλλογή All Weather που βγαίνει off street και αντιμετωπίζει τις σκληρές συνθήκες του βουνού. Πρόκειται για τη νέα σειρά της Vans που μπορεί εδώ και χρόνια να έχει ακολουθήσει το δικό της ξεχωριστό δρόμο στην street fashion culture, αλλά τώρα το πάει ακόμα πιο μακριά και συγκεκριμένα στον 66ο Παράλληλο.

 

O 66ος Παράλληλος είναι αυτός που οριοθετεί τους πόλους, σε μία περιοχή που όπως πολύ σωστά φαντάζεσαι κάνει πολύ, μα πολύ κρύο! Άρα δεν είναι τυχαίο το όνομα του jacket 66th Parallel MTE, όπως δεν είναι τυχαίος ο σχεδιασμός σε κανένα από τα ρούχα της σειράς All Weather που έχουν φτιαχτεί για πολύ υψηλές επιδόσεις, προστατεύοντας από τη βροχή και το κρύο.

Off the wall και off the streets Facebook Twitter

Το 66th Parallel MTE με το κάλυμμα puffer και τεχνολογία PrimaLoft® στο κάτω μέρος του, που διατηρεί αυξημένη τη θερμοκρασία του σώματος αφήνοντας το παράλληλα να αναπνέει, ενώ είναι αδιάβροχο... δεν είναι η μόνη έκπληξη της σειράς Vans All Weather. Όλη η συλλογή All Weather ΜΤΕ αναβαθμίζει την αυθεντική αισθητική της Vans- σε ρούχα και παπούτσια- με μια καινοτόμα, weather-resistant τεχνολογία, που προσφέρει ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. Ειδικά τα jackets, διαθέτουν την durable water repellant (DWR) τεχνολογία, μια υδατο-απωθητική ιδιότητα που σε κρατάει στεγνό και ζεστό.

Τόσο το 66th Parallel MTE jacket, όσο και τα Kilroy MTE και Junipero MTE είναι αντρικά κι ανθεκτικά. Το Kilroy MTE είναι ένα bοmber με κουκούλα και καπιτονέ επένδυση, ιδανικό για τις κρύες μέρες. Το Junipero MTE είναι εμπνευσμένο από το παραδοσιακό παλτό των ψαράδων, με μια σχισμή στο πίσω μέρος ώστε να αναπνέει το σώμα. Τονίζει τον ορισμό του κλασικού στυλ και παράλληλα διατηρεί μια αξιόπιστη εφαρμογή.

Off the wall και off the streets Facebook Twitter

Πολύ εντυπωσιακή είναι και η γυναικεία All Weather ΜΤΕ συλλογή που για πρώτη φορά παρουσιάζει η Vans, η οποία περιλαμβάνει τα jackets Off Key Parka MTE και Fuego Parka MTE. Τα συγκεκριμένα ρούχα έχουν σχεδιαστεί σε πιο μακριά γραμμή, επίσης με durable water repellant (DWR) τεχνολογία για μέγιστη προστασία στα υγρά κλίματα. Επίσης αγαπημένο γυναικείο κομμάτι της συλλογής είναι το σακάκι Diggit ΜΤΕ, το οποίο διαθέτει ένα ψηλό καπιτονέ λαιμό, συνδυάζοντας τη ζεστασιά με τη μόδα.

Την αυθεντική ταυτότητα Vans πάντως συνεχίζουμε να την ανακαλύπτουμε παντού και ειδικά στην All Weather MTE σειρά που επεκτείνεται και στα παπούτσια, με ανανεωμένες εκδοχές της σειράς Vans Classics, συμπεριλαμβανομένων των Sk8 - Hi ΜΤΕ , Sk8 - Hi 46 ΜΤΕ, καθώς και τα Old Skool MTE. Η συλλογή περιλαμβάνει premium Scotchgard® επεξεργασμένα δέρματα και σουέντ επιλογές, εσωτερική φόδρα θερμότητας και ένα μονωτικό στρώμα το οποίο συγκρατεί θερμότητα μεταξύ της εσωτερικής και εξωτερικής σόλας ώστε να παραμένουν τα άκρα ζεστά και στεγνά. Η εξωτερική σόλα παπουτσιού της Vans, η οποία κατασκευάζεται με εμπειρία πάνω από 20 έτη και προέρχεται από την τεχνολογία των snow boots ,διοχετεύει το διαχρονικό στυλ της εταιρίας και την σύγχρονη τεχνολογία, αγκαλιάζοντας με τον πιο ζεστό τρόπο τις κρύες εποχές του χρόνου.

Off the wall και off the streets Facebook Twitter

Οκ, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τον σκληρό χειμώνα των πόλων. Ωστόσο η All Weather MTE της Vans εναρμονίζεται απόλυτα με τον χειμώνα στην δρόμους της πόλης και βγάζει για μία ακόμα φορά την πιο active διάθεσή σου.

Βρες τη συλλογή στα official Vans stores, στα Vans corners των καταστημάτων Attica, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα συλλογή: Vans.com/AllWeather.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM