Τυρκουάζ ιστορίες με φόντο εσάς

Τυρκουάζ ιστορίες με φόντο εσάς Facebook Twitter
Διακοπές με σκάφος; Yes, we can!
0

ADVERTORIAL

Τυρκουάζ ιστορίες με φόντο εσάς Facebook Twitter
Αυτό που έχεις τη θάλασσα συνέχεια μαζί σου, σημαίνει για μένα πραγματικές διακοπές

Ποια και ποιος να συγκριθεί μαζί σου. Ο λόγος για την πλανεύτρα θάλασσα που σαν γυναίκα, αλλάζει χρώματα, διαθέσεις και σε παίρνει μαζί της στις πιο όμορφες παραλίες, σε μέρη απάτητα και πλαγιές που σμιλεύει χρόνο με τον χρόνο.

Σε αυτό το μαγικό υδάτινο ταξίδι θα χρειαστεί όμως η θεά και τον βοηθό της. Θα χρειαστεί τον άνθρωπο, που από πολύ νωρίς την ταξίδεψε, την λάτρεψε και έγινε κομμάτι της.

Μάθε πώς μπορείς κι εσύ να κάνεις διακοπές σε σκάφος με την παρέα σου εδώ.

Σε αυτό το σημείο αρχίζει η ονειροπόληση. Picture it.

Τυρκουάζ ιστορίες με φόντο εσάς Facebook Twitter
Οι «σκαφάτες» διακοπές συνοδεύονται από το μύθο του ακριβού και απλησίαστου. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη.

Είσαι κάπου στα ανοιχτά, ο ήλιος χάνεται στον ορίζοντά της και εσύ προσπαθείς, εκεί στα ανοιχτά να ρουφήξεις όλο αυτό το υπερθέαμα. Γιατί στο σκάφος, όλο αυτό αποκτάει μια άλλη διάσταση. Γιατί είσαι εσύ και αυτή που αποφασίζετε από κοινού για την πορεία. Γιατί αν θες κάθεσαι αρόδο, αν θες γυρίζεις το νησί, αν είναι αγριεμένη από τη μία πλευρά, θα είναι ήρεμη από την άλλη και χατήρι δεν της χαλάς.

Αυτό που την έχεις συνέχεια μαζί σου, σημαίνει για μένα πραγματικές διακοπές.

Πρωινό ξύπνημα με βουτιά, μεσημεριανό snorkeling για τους επίδοξους εξερευνητές, απογευματινή χαλαρή βουτιά στα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Τι θα πρέπει να προσέξετε; Την παρέα. Το σκάφος, όσο ιδανικό και αν είναι, είναι ένας περιορισμένος χώρος που ενδέχεται με μία περίεργη παρέα να σου ξυπνήσουν χιτσκοκικές ιδέες τύπου «θα το κάνω να φανεί ότι γλύστρισε». Σε διαφορετική περίπτωση βέβαια, μπορεί να γεννηθούν όμορφες ιστορίες που θα σας συνοδεύσουν στη συνέχεια.

Τι θα πρέπει επίσης να προσέξετε: δείτε λίγο καιρούς να ξέρετε τι σας περιμένει, ειδικά αν είστε φρέσκοι σε αυτού του τύπου διακοπές. Επίσης, αν κουνιέστε λίγο μετά το πέρας του ταξιδιού, δεν είναι τίποτα. Το νανούρισμα του σκάφους θα είναι εκεί για λίγο ακόμα.

Τυρκουάζ ιστορίες με φόντο εσάς Facebook Twitter
Μια τέτοια μοναδική εμπειρία, θα πρέπει όλοι -και μπορούν εν τέλει όλοι- να ζήσουν με την παρέα τους.

Και τώρα πάμε στο επίσης σημαντικό σκέλος του κάνω διακοπές με σκάφος. Το κόστος. Όπως και στην στεριά έτσι και στη θάλασσα, τα πάντα είναι σχετικά και ειδικότερα οι «σκαφάτες» διακοπές που συνοδεύονται από το μύθο του ακριβού και απλησίαστου. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη, όπως μπορείς να διαπιστώσεις εύκολα στο site της incrediblue.

Διάφοροι λόγοι μπορούν να ανεβάσουν ή να κατεβάσουν τα κόστη στα μέτρα σας. Θα πάτε περίοδο τουριστικής απογείωσης; Θα χρειαστείτε skipper; Θα καταναλώνετε πολύ στα νησιά που θα βρίσκετε; Αν αποφασίσετε για παράδειγμα να μαγειρεύετε και να γευματίζετε μέσα, τότε γλιτώνετε σημαντικά έξοδα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων σκαφών και τιμών.

Εγώ για τέτοιες αναζητήσεις έχω βρει το καταλληλότερο εργαλείο που ακούει στο όνομα incrediblue.com. Δημιούργημα Ελλήνων με αγάπη στο αντικείμενο, είναι μια ιστοσελίδα που θα σας λύσει τα χέρια. Βάζετε τα κριτήρια που χαρακτηρίζουν τις ανάγκες σας, ημερομηνίες και με ένα κλικ θα έχετε μπροστά σας μια λίστα σκαφών με τα κόστη ανά άτομο, γλιτώνοντας μεσάζοντες και ψάξιμο!

Γιατί αυτό το επιτυχημένο εγχείρημα θέλει ακριβώς να δείξει ότι οι διακοπές με το σκάφος, δεν αφορούν μόνο κάποιους τυχερούς αλλά τον κόσμο όλο. Γιατί μια τέτοια μοναδική εμπειρία, θα πρέπει όλοι -και μπορούν εν τέλει όλοι- να ζήσουν με την παρέα τους.

Καλές σας διακοπές!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM