Εκεί που το χτες συναντάει το αύριο, θα είσαι και εσύ

Εκεί που το χτες συναντάει το αύριο, θα είσαι και εσύ Facebook Twitter
0

Οι νεώτεροι δεν το πρόλαβαν... Το περιοδικό «Ρομάντσο» όμως ήταν από τα σημαντικότερα φαινόμενα του ελληνικού Τύπου του προηγούμενου αιώνα, με κυκλοφορίες που δεν ξεπεράστηκαν ποτέ. Στο χώρο αυτού του περιοδικού που αποτέλεσε την σημαντικότερη ίσως εκδήλωση μαζικής κουλτούρας, μισό αιώνα πίσω, έχει δημιουργηθεί  μια εστία πολιτισμού και δημιουργίας. Ένας πολυχώρος που φιλοξενεί εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις. Συναυλίες, dj sets, εκθέσεις, προβολές, εικαστικά και ότι άλλο μπορεί να γαργαλίσει το ενδιαφέρον του σύγχρονου πολυ-επίπεδου ανθρώπου. Εκεί, πέρα από τις καλλιτεχνικές δράσεις, βρίσκεται ένα καφέ μπαρ για ένα διάλειμμα από τις δουλειές στο κέντρο αλλά και σημείο συνάντησης με τον φίλο που τυχαίνει να κατοικοεδρεύει επαγγελματικά δυο ορόφους από πάνω... Ποιος είναι αυτός ο τυχερός φίλος; Πιθανότατα εσείς, αν είστε ένας από τους νικητές του διαγωνισμού του CU και του Ρομάντσο.

Εκεί που το χτες συναντάει το αύριο, θα είσαι και εσύ Facebook Twitter

Αν αισθάνεστε ότι έχετε βαλτώσει και θέλετε ένα push προς τα εμπρός, διαβάστε καλά παρακάτω. Τα τελευταία 3 χρόνια, διενεργείται ένας διαγωνισμός για νέους ενήλικες δημιουργούς έως 28 ετών, όπου μπορούν, αν η ιδέα τους κερδίσει, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν, έναν χώρο για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Αν είστε αυτόνομος δημιουργός ή νέα start up, αν προέρχεστε από τον χώρο του design, της φωτογραφίας, της μόδας, αν είστε developer ή κάνετε κάτι πρωτοποριακό ή ιδιαίτερο που δεν μπορεί να ενταχθεί αποκλειστικά σε έναν κλάδο και χρειάζεστε γραφείο, μπορείτε να διεκδικήσετε ένα μοναδικό ξεκίνημα της επαγγελματικής σας καριέρας.

Οπότε αν ονειρεύεστε ένα Restart στη ζωή σας, ο  4ος γύρος του διαγωνισμού CU RestartUp @ΡΟΜΑΝΤΣΟ έχει ξεκινήσει. Εσείς τι πρέπει να κάνετε; Να στείλετε την ιδέα σας, που επιθυμείτε να κάνετε πράξη, μέχρι και τις 10 Δεκέμβρη. Αν είστε αυτόνομος δημιουργός ή νέα start up, αν προέρχεστε από τον χώρο του design, της φωτογραφίας, της μόδας, αν είστε developer ή κάνετε κάτι πρωτοποριακό ή ιδιαίτερο που δεν μπορεί να ενταχθεί αποκλειστικά σε έναν κλάδο και χρειάζεστε γραφείο, μην χάνετε χρόνο. Τώρα μπορείτε να διεκδικήσετε ένα μοναδικό ξεκίνημα της επαγγελματικής σας καριέρας.

Εκεί που το χτες συναντάει το αύριο, θα είσαι και εσύ Facebook Twitter
Εκεί που το χτες συναντάει το αύριο, θα είσαι και εσύ Facebook Twitter

Τι ακριβώς θα κερδίσετε; Αν είστε ένας από τους τέσσερις νικητές, που θα πείσουν την κριτική επιτροπή, θα μπορούν για 8 μήνες και συγκεκριμένα από την 1η Φεβρουαρίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου:

  • Να έχουν δωρεάν γραφείο στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο
  • Να απολαμβάνουν συμβουλευτικών υπηρεσιών από ανθρώπους του χώρου και της αγοράς
  • Να έχουν επικοινωνιακή υποστήριξη

Όλα τα παραπάνω προνόμια, θα γίνουν δικά σας, εφόσον καταθέσετε on time και εν συνεχεία επιλεχθείτε από την Επιτροπή. Ενημερωτικά, θα σας αξιολογήσουν ο Πρύτανης της Καλών Τεχνών, ο CEO της Βακαλό, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του BIOS, ο εκδότης του +DESIGN και εκπρόσωπος του CU. Για αυτό βάλτε τα δυνατά σας. Τα αγαθά κόποις κτώνται ως γνωστόν...

Ενημερωτικά,  προς πάσα ενδιαφερόμενο: για να υποβάλεις συμμετοχή πρέπει να συμπληρώσεις  την ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής, να ανεβάσεις το βιογραφικό σου και ένα δείγμα της δουλειάς σου (φωτογραφικό αρχείο, βίντεο, link). Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής τελειώνει στις 10 Δεκεμβρίου 2015. Μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό είτε μόνος σου, είτε ως ομάδα. Οι ομαδικές συμμετοχές μπορούν να περιλαμβάνουν μέχρι 3 άτομα.

Θέλετε και άλλα; Μπείτε στο www.vodafonecu.gr/restartup              

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ