TO BLOG ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΒΕΡΗ
Facebook Twitter

Μισείς τον πατέρα σου

 

Μισείς τον πατέρα σου

αλλά εκείνος σε υπεραγαπάει

 

Μισείς τον πατέρα σου Facebook Twitter

31-7-63

 

Γλυκό μου Αγοράκι.

Σπυρούλη μου σε φιλώ πολύ πολύ και πονώ και εγώ τόσο μαζί σου. Η Γλυκιά η Μανούλα μόλις τώρα με πήρε στο τηλέφωνο για να μου πει ότι εγχειρίστηκες και ότι είσαι πολύ καλά τώρα ! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος και στενοχωρήθηκα τόσο πολύ ! που πέρασες τόσο άσχημα και υπέφερες πολύ. Ο πατερούλης σου στέλνει αμέτρητα φιλάκια και σε αγαπάει τόσο πολύ. Γλυκό μου (...) η Ντιανούλα σου τι κάνει ; ήρθε να σε δει καθόλου, είναι καλό κορίτσι ή κάνει σκανταλιές ;

'Ηθελα σήμερα κι εγώ να κάτσω να σου γράψω ένα ωραίο γράμμα για να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για την χαρά που μου έδωσες με το τόσο όμορφο γραμματάκι σου και τόσο καλλιτεχνικό ταμπλό σου. 'Ητανε τόσο ωραία και τα δύο που δεν χόρταινα να διαβάζω το γράμμα και να θαυμάζω τη ζωγραφική σου ! και το ένα και το άλλο τα είχες κάνει υπέροχα. 'Εχεις το πιο Μεγάλο βραβείο από τον πατέρα πρώτα ! και ύστερα οπωσδήποτε από όσους άλλους το δούνε.

Αγαπούλη μου γλυκό μου, έχω να σου γράψω και ένα νέο που θα χαρείς. Σήμερα πήρα γράμμα που σου λένε σε ποιό Lycée θα πας. Είναι το (VOLTAIRE). Θα ήθελα να σου γράψω και τα δικά μου και ακόμα πιο πολλά, μα στο άλλο μου γράμμα, στο υπόσχομαι. Τώρα δεν έχω το κουράγιο που ξέρω ότι είσαι άρρωστος.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ