O Αντετοκούνμπο έριξε «κουτουλιά» σε αντίπαλο και αποβλήθηκε - «Λάθος μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Αντετοκούνμπο έριξε «κουτουλιά» σε αντίπαλο και αποβλήθηκε - «Λάθος μου» (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε από τον αγώνα με την Ουάσινγκτον καθώς κουτούλησε εσκεμμένα τον αντίπαλό του, Μόριτζ Βάγκνερ, σε μία σπάνια στιγμή έκρηξης. 

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια έντασης που επικράτησε μετά από φάουλ κατά τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και ενώ τα «ελάφια» ήταν μπροστά στο σκορ. 

«Ήταν κάτι άσχημο. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανα. Όμως, είμαστε όλοι άνθρωποι. Πιστεύω ότι έχω κάνει εξαιρετική δουλειά όλη την σεζόν και στην καριέρα μου για να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζω μπάσκετ», σχολίασε μετά το συμβάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

 

«Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος με τον Βάγκνερ. Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το "έχτισαν" αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, κρατήματα, χτυπήματα», είπε αιτιολογώντας τη μάλλον ασυνήθιστη πράξη του. 

«Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή. Όπως είπα, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το άλλαζα και θα έμενα στο παιχνίδι. Πρέπει να ζήσω με αυτό. Ήταν λάθος μου», ανέφερε ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς. 

 

Το σημαντικό ωστόσο για τους Μπακς αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι αν θα υπάρξει τιμωρία ενόψει playoffs. Η τιμωρία μπορεί να φτάσει ακόμα και τις πέντε αγωνιστικές αν κρίνουμε από αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.







Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/gazzetta

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM