Διπλή έκπληξη του Φέντερερ στα κορίτσια που έπαιζαν τένις από ταράτσες- Δεν πίστευαν στα μάτια τους

Διπλή έκπληξη του Φέντερερ στα κορίτσια που έπαιζαν τένις από ταράτσες- Δεν πίστευαν στα μάτια τους Facebook Twitter
0

Πριν από μερικούς μήνες, η Βιτόρια και η Καρόλα έγιναν viral παίζοντας τένις από διαφορετικές ταράτσες. Τώρα, είχαν την ευκαιρία να κάνουν το ίδιο με το ίνδαλμά τους: τον Ρότζερ Φέντερερ.

Μέσα στις «μαύρες» ειδήσεις στην κορύφωση της πανδημίας του κορωνοϊού, τα δύο κορίτσια από την Ιταλία αποτέλεσαν ένα από τα πιο ευχάριστα viral. Έπαιζαν τένις η καθεμία από την ταράτσα του σπιτιού τους. Πού να φαντάζονταν ότι χάρη σε αυτό θα γνώριζαν τον Ελβετό θρύλο του τένις.


Ο Φέντερερ έκανε διπλή έκπληξη στην Καρόλα και την Βιτόρια. Ενώ έκαναν δηλώσεις τα δύο κορίτσια και έλεγαν το πόσο θαυμάζουν τόσο εκείνον όσο και τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο Ελβετός εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους.

Οι δύο Ιταλίδες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. «Γιαγιά, ο Φέντερερ είναι στην ταράτσα μας, ο πρωταθλητής!», φώναξε η μία από τις δύο, ενώ αμέσως μετά πήραν θέση στις ταράτσες και άρχισαν να παίζουν με τον Φέντερερ.

Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική έκπληξη που τους έκανε. Μέσω του βίντεο που ετοίμασε η εταιρεία ζυμαρικών με την οποία συνεργάζεται, ο Φέντερερ τους ανακοίνωσε ένα εκπληκτικό νέο: μίλησε με την ακαδημία του Ραφαέλ Ναδάλ και θα τις στείλει εκεί για το καλοκαίρι!

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ