Γιουβέντους: Παίκτες και προπονητής συμφώνησαν σε «πάγωμα» μισθών -Ύψους 90 εκατ. ευρώ

Γιουβέντους: Παίκτες και προπονητής συμφώνησαν σε «πάγωμα» μισθών -Ύψους 90 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
Σε «πάγωμα» μισθών συμφώνησαν οι παίκτες της Γιουβέντους (Πηγή φωτό EPA)
1

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι, συμφώνησαν σε πάγωμα μισθών.

Αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες τις τελευταίες ημέρες παίρνουν αντίστοιχες αποφάσεις, για να περιορίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις, καθώς έχει σταματήσει η αγωνιστική δράση εξαιτίας του κορωνοϊού. Όμως, αυτές οι κινήσεις δεν γίνονται πάντα δεκτές αδιαμαρτύρητα. Για παράδειγμα, οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αντέδρασαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σε ό,τι αφορά τη Γιουβέντους, η ομάδα ανακοίνωσε ότι υπήρξε συμφωνία με τους παίκτες και τον προπονητή, για «πάγωμα» των μισθών τους από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο. «Τις επόμενες εβδομάδες θα οριστικοποιηθούν οι προσωπικές συμφωνίες με τον προπονητή και τους παίκτες, όπως απαιτούν οι τρέχουσες ρυθμίσεις», σημειώνει ο σύλλογος στην ανακοίνωση.

Από τη συμφωνία προκύπτει εξοικονόμηση ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, τότε η ομάδα θα διαπραγματευτεί εκ νέου με τους παίκτες και τον προπονητή. «Η Γιουβέντους θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παίκτες και τον προπονητή για την αφοσίωσή τους σε μια δύσκολη περίοδο για όλους», καταλήγει η ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους ήταν από τις πρώτες ομάδες που «χτυπήθηκαν» από τον κορωνοϊό, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν σε καταντίνα, επειδή βρέθηκε θετικός ο Ντανιέλε Ρουγκανί. 

Σε περικοπές έχουν συμφωνήσει και οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μεταξύ άλλων ομάδων. Και οι δύο γερμανικές ομάδες ανακοίνωσαν ότι η κίνηση γίνεται προκειμένου να ενισχυθούν οι εργαζόμενοι στους δύο συλλόγους.

Με πληροφορίες από AFP, BBC

 

 

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
"αυτές οι κινήσεις δεν γίνονται πάντα δεκτές αδιαμαρτύρητα. Για παράδειγμα, οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αντέδρασαν" Και ιδού ένας από τους λόγους που οι πλούσιοι είναι πλούσιοι και οι φτωχοί είναι φτωχοί. Γιατί ο πλούσιος ακόμα και αν βγάζει εκατομμύρια υπερασπίζεται τον εαυτό του και δεν αφήνει να του στερήσουν ούτε ένα Ευρώ, ενώ ο φτωχός βγάζει 700 Ευρώ τον μήνα, του μειώνουν τον μισθό σε 400 Ευρώ τον μήνα και δεν αντιδρά.