«Πρέπει να επιστρέψουμε δυνατά», λέει ο Αντετοκούνμπο μετά τη μεγαλύτερη ήττα της σεζόν

«Πρέπει να επιστρέψουμε δυνατά», λέει ο Αντετοκούνμπο μετά τη μεγαλύτερη ήττα της σεζόν Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Βαριά ήττα από τους Σαν Αντόνιο Σπερς γνώρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα μπασκετμπολίστα να αναφέρει πως τα «ελάφια» πρέπει να σκεφτούν καλά το επόμενο ματς και να επιστρέψουν δυνατά. 

Το Σαν Αντόνιο ήταν καλά προετοιμασμένο, έκλεισε τους διαδρόμους από το Μιλγουόκι, ενώ έκανε και φετινό ρεκόρ με 19 εύστοχα τρίποντα και κατάφερε να κερδίσει εύκολα τους Μπακς με 126-104, που γνώρισαν την χειρότερη ήττα τους την τρέχουσα σεζόν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ήταν καλά κλεισμένος κατά τη διάρκεια του ματς τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (10/17 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 34 λεπτά συμμετοχής για τα «ελάφια» που πλέον έχουν ρεκόρ 32-6. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας σημείωσε το 31 νταμπλ - νταμπλ της σεζόν. 

«Έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας, έβαζαν σουτ, έπαιξαν πολύ καλά. Όσον αφορά στην αμυντική τους λειτουργία δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη μας αναμέτρηση, απλά ήταν πολύ εύστοχοι αυτή τη φορά. Προσπάθησα να μπω στη ρακέτα και να βρω ελεύθερους τους συμπαίκτες μου για σουτ», δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είναι ένα παιχνίδι. Δεν πρέπει να απογοητευτείς πολύ για ένα ματς. Οπωσδήποτε πρέπει να βελτιωθούμε αλλά σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Πρέπει να επιστρέψουμε δυνατά», πρόσθεσε.  


Για τους Σπερς ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν σημείωσε 25 πόντους, ο Πάτι Μιλς 21 πόντους και οι ΛαΜάρκους Όλντριτζ και Ρούντι Γκέι από 17 πόντους. Για τους Μπακς, ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο είχε 16 πόντους και οι Κρις Μίντλετον και Τζορτζ Χιλ από 15 πόντους. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM