Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στον Ανδρέα Βαζαίο - Τα μηνύματα των πολιτικών

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στον Ανδρέα Βαζαίο - Τα μηνύματα των πολιτικών Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Ανδρέα Βαζαίο, για την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου την Κυριακή στη Γλασκώβη, έστειλε ο Προκόπης Παυλόπουλος

«Οι νέες μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες και επιδόσεις σας επιβεβαιώνουν την αλματώδη πορεία σας προς την παγκόσμια κορυφή της κολύμβησης. Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο συγχαρητήριο μήνυμά του στον Ανδρέα Βαζαίο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 200 μέτρα πεταλούδα και του χάλκινου μεταλλίου στα 100 μέτρα μικτής ατομικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Σκωτία. 

«Βασιλιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας», χαρακτηρίζει από την πλευρά του ο Λευτέρης Αυγενάκης τον Ανδρέα Βαζαίο, μετά τον άθλο της κατάκτησης ενός χρυσού και ενός χάλκινου μεταλλίου (100μ. μικτή ατομική), με διαφορά μισής ώρας, στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε απόψε στη Γλασκώβη.


Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε μέσω twitter τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα κολυμβητή, αλλά και στην Άννα Ντουντουνάκη, που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 100μ. πεταλούδα. «Τα λόγια είναι φτωχά! Εύγε στον βασιλιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας στη Γλασκώβη, Ανδρέα Βαζαίο, για το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο, που προσέθεσε στο προχτεσινό του χρυσό, και στην Αννα Ντουντουνάκη, για το δικό της χάλκινο! Η κολύμβησή μας στα καλύτερά της», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης.

Γεννηματά: Τίμησες την Ελλάδα και μας έκανες όλους υπερήφανους

«Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, πρωταθλητής Ευρώπης, τίμησες την Ελλάδα και μας έκανες όλους υπερήφανους. Συγχαρητήρια!» αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στο συγχαρητήριο μήνυμά της στον Ανδρέα Βαζαίο για την επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM