Σεισμός

Τόκιο 2020: Μεταφέρουν Μαραθώνιο και αγώνες βάδην λόγω ζέστης - Τι αποφάσισε η ΔΟΕ

Τόκιο 2020: Μεταφέρουν Μαραθώνιο και αγώνες βάδην λόγω ζέστης - Τι αποφάσισε η ΔΟΕ Facebook Twitter
0

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη μετακίνηση του Μαραθωνίου και των αγωνισμάτων βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σαπόρο.

Οι πιο δροσερές συνθήκες για τα αγωνίσματα αντοχής αποτελούν μέρος συνολικών μέτρων για την προστασία των αθλητών, αξιωματούχων και θεατών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020».

Η ΔΟΕ δημοσιοποίησε σήμερα τα σχέδιά της για την διεξαγωγή των αγωνισμάτων του Μαραθωνίου και του βάδην στο Σαπόρο, την πόλη που φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972.

Η περιφέρεια του Χοκάιντο, η οποία είναι η πιο βόρεια περιοχή της Ιαπωνίας, θα έχει σαφώς χαμηλότερες θερμοκρασίες για τους αθλητές κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο Σαπόρο η θερμοκρασία κατά την διάρκεια των Αγώνων θα είναι την ημέρα τουλάχιστον 5-6 βαθμούς χαμηλότερη σε σχέση με το Τόκιο, το οποίο βρίσκεται περισσότερα από 800 χλμ. νοτιότερα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ