Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: «Βεβαίως να πάτε διακοπές, ακόμα και στο Καστελόριζο»

Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: «Βεβαίως να πάτε διακοπές, ακόμα και στο Καστελόριζο» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΡΛΗ
0

«Να πάνε διακοπές, ακόμα και στο Καστελόριζο», προέτρεψε τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέβη στη δήλωση αυτή μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ενημερώνει από εχθές τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. 

Πλησιάζοντας τον πρωθυπουργό οι δημοσιογράφοι, τον ρώτησαν, εάν λόγω των εξελίξεων θα μπορέσουν να πάνε φέτος διακοπές. «Βεβαίως να πάτε διακοπές. Ακόμα και στο Καστελόριζο» , είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος πρόσθεσε:  «Κι εγώ θα πάω. Στις 6 Αυγούστου, θα είμαι στη Χάλκη για τα εγκαίνια του κέντρου υγείας».

Σημειώνεται ότι η Τουρκία προχώρησε σε νέα δέσμευση περιοχής νότια του Καστελόριζου για την πραγματοποίηση στρατιωτικών ασκήσεων, συγκεκριμένα δοκιμή πυραύλων, όπως ανακοινώθηκε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM