Μάιλι Σάιρους: Είμαι νηφάλια έξι μήνες

Μάιλι Σάιρους: Είμαι νηφάλια έξι μήνες Facebook Twitter
Μάιλι Σάιρου: Είμαι νηφάλια έξι μήνες (EPA)
0

Την αποκάλυψη ότι είναι έξι μήνες νηφάλια έκανε η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Μάιλι Σάιρους.

Σε συνέντευξή της στο Variety, η τραγουδίστρια, που στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ότι κάπνιζε μαριχουάνα, αποκάλυψε ότι παραμένει νηφάλια, μετά από  χειρουργική επέμβαση, που έκανε στις φωνητικές της χορδές στα τέλη του περασμένου έτους.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που τον τελευταίο καιρό έζησα έναν νηφάλιο τρόπο ζωής, γιατί ήθελα πραγματικά να ανανεωθώ», δήλωσε η 27χρονη Σάιρους,

«Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο στις φωνητικές μου χορδές τον Νοέμβριο. Πέρασα τέσσερις φρικιαστικές εβδομάδες όπου δεν μου επιτρεπόταν να μιλάω. Ήμουν τόσο εκνευρισμένη που έγραφα σε πίνακα, φωνάζοντας σε όλους και προσπαθώντας να κανονίζω συναντήσεις. Αλλά η διαδικασία με προετοίμασε για μια κατάσταση ηρεμίας».

«Είμαι νηφάλια τους τελευταίους έξι μήνες. Στην αρχή, ήταν λόγω της επέμβασης. Αλλά μετά σκέφτηκα πολύ τη μητέρα μου. Η μαμά μου υιοθετήθηκε και κληρονόμησα μερικά από τα συναισθήματα που είχε, τα συναισθήματα εγκατάλειψης.

Οι γονείς του πατέρα μου χώρισαν όταν ήταν 3 ετών, οπότε ο μπαμπάς μου μεγάλωσε επί της ουσίας μόνος του. Έψαξα πολύ στο ιστορικό της οικογένειας, και βρήκαν πολλές προκλήσεις εθισμού και ζητήματα ψυχικής υγείας. Λοιπόν, περνώντας από αυτή τη διαδικασία διερωτήθηκα «Γιατί είμαι έτσι όπως είμαι; Κατανοώντας το παρελθόν, καταλαβαίνουμε το παρόν και το μέλλον πολύ πιο καθαρά. Νομίζω ότι η θεραπεία, η κάθαρση αυτή είναι υπέροχη»

«Η νηφαλιότητα φέρει ένα στίγμα, ειδικά για μένα» προσθέτει «Είναι πολύ δύσκολο γιατί ειδικά όταν είσαι νέος, υπάρχει αυτό το στίγμα ότι δεν είσαι διασκεδαστικός.

Είναι σαν να λες «αγάπη, μπορείς να με πεις πολλά πράγματα αλλά ξέρω ότι είμαι διασκεδαστική». Αυτό που απολαμβάνω 100% είναι ότι δεν θέλω να ξυπνάω και να νιώθω γκρινιάρα. Θέλω να ξυπνάω και να νιώθω έτοιμη για τα πάντα» είπε μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM