Σεισμός

«The Walking Dead»: Πρόωρο τέλος για τη 10η σεζόν λόγω κορωνοϊού

«The Walking Dead»: Πρόωρο τέλος για τη 10η σεζόν λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Πρόωρα θα λήξει η τρέχουσα σεζόν του Walking Dead, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχει λάβει η παραγωγή λόγω του κορωνοϊού.

Η AMC ανακοίνωσε ότι η σειρά θα πρέπει να κλείσει τη 10η σεζόν μία εβδομάδα νωρίτερα, με το 15ο επεισόδιο στις 5 Απριλίου, στέλνοντας το μήνυμα στους οπαδούς ότι το φινάλε θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Το δίκτυο είχε ήδη αναγκαστεί να αναβάλει και τη σειρά «Walking Dead: World Beyond», η οποία είχε προγραμματιστεί για την πρεμιέρα αμέσως μετά το φινάλε της σεζόν. Αλλά ούτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς αυτής, που θα ολοκληρωνόταν σε δύο σεζόν με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, έχουν ολοκληρωθεί.

Η AMC επεκτείνει σταθερά το σύμπαν "Walking Dead", πρώτα με το spinoff "Fear the Walking Dead" και στη συνέχεια ανακοινώνοντας μια σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον Andrew Lincoln, που υποδύθηκε τον κεντρικό χαρακτήρα του Rick Grimes.

Αν και τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν μειωθεί σημαντικά από τις πρώτες ημέρες δόξας, που εμφανίστηκε το σόου στις οθόνες, η σειρά εξακολουθεί να παραμένει δημοφιλής και η AMC έχει ήδη ανανεώσει και για την 11η σεζόν, παρά το γεγονός ότι ενδέχεται η πρεμιέρα του Οκτωβρίου να αναβληθεί επίσης, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM