Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για Αντώνη Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα»

Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για Αντώνη Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα» Facebook Twitter
0

Με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΚΑΪ για τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα - Βινύλιο και τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη.

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, ότι ο παρουσιαστής σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ μέσω ανάρτησης στο Facebook, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του καναλιού.

«Τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση. Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ», ανέφερε μεταξύ άλλων η ομάδα του Αντώνη Κανάκη.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM