Ο Αλφόνσο Κουαρόν υπέγραψε μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο παραγωγής με την Apple

Ο Αλφόνσο Κουαρόν υπέγραψε μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο παραγωγής με την Apple Facebook Twitter
0

Η εταιρεία Apple κατέληξε στην υπογραφή μιας πολυετούς συμφωνίας με τον πολυβραβευμένο δημιουργό των Roma και Gravity, Αλφόνσο Κουαρόν.

Μέσω της προσωπικής του εταιρείας παραγωγής ταινιών, Esperanto Filmoj, ο 4 φορές βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης θα αναλάβει την παραγωγή τηλεοπτικών πρότζεκτ για το κανάλι Apple TV+ που πρόκειται να λανσαριστεί την 1η Νοεμβρίου.


Παρόλο που δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες του νέου πρότζεκτ στην δημοσιότητα λέγεται πως το συμβόλαιο θα διαρκέσει για περίπου 5 χρόνια. Οι παραγωγές του Κουαρόν προβλέπεται να είναι ειδική παροχή για το νέο κανάλι της Apple ενώ φημολογείται πως θα συμμετάσχει σε αυτό με μερικούς μόνιμους συνεργάτες του, όπως η Gabriela Rodriguez, συνεργάτιδα της δικής του εταιρείας παραγωγής, Esperanto Filmoj.


Η Apple από την άλλη έχει κλείσει συμφωνίες με διάφορους δημιουργούς για τη νέα πλατφόρμα straimng, κατ' αναλογία με το Netflix και το Amazon Prime. Ο Κουαρόν είναι το νέο πρόσωπο του καταλόγου που περιλαμβάνει ονόματα όπως οι παραγωγοί Κέρι Έριν, Τζέισον Κάτιμς και Τζάστιν Λιν.

Η νέα τηλεοπτική πλατφόρμα της Apple θα κάνει το ντεμπούτο της την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου με την πρεμιέρα μερικών πρωτότυπων σειρών όπως το The Morning Show με τους Ριζ Γουίδερσπουν, Τζένιφερ Άνιστον και Στιβ Καρέλ, το Mankind του Ντόναλντ Μουρ, το See με τον Τζέισον Μομόα και τη σειρά Ντίκινσον με τη Χέιλι Στάινφιλντ.


Πηγή: Deadline 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM