Απεργία της ΓΣΕΕ

Κρούσμα κορωνοϊού στο Blue Star Delos- Θετική συνοδός Γάλλων μαθητών

Κρούσμα κορωνοϊού στο Blue Star Delos- Θετική συνοδός Γάλλων μαθητών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

«Συναγερμός» σήμανε στις αρμόδιες αρχές λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο Blue Star Delos και το πλοίο επιστρέφει στον Πειραιά.

Πρόκειται για Γαλλίδα, η οποία υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού όταν έφτασε στη χώρα μας, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ενώ ταξίδευε με το πλοίο προς τη Σαντορίνη, ενημερώθηκε εν πλω ότι το δείγμα της ήταν θετικό στον κορωνοϊό, ανέφεραν στη LiFO από το υπουργείο Ναυτιλίας.

Η συγκεκριμένη γυναίκα τέθηκε απευθείας σε απομόνωση σε καμπίνα και τηρήθηκε το σχετικό πρωτόκολλο. Όμως, επειδή δεν μπορεί να επιβιβαστεί στη Σαντορίνη επειδή δεν έχει οριστεί ξενοδοχείο καραντίνας στο νησί, το Blue Star Delos επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά.

Η γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό είναι συνοδός 24 Γάλλων μαθητών, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Τόσο οι μαθητές όσο και η ίδια θα μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μεταβαίνει στο λιμάνι του Πειραιά.

Ελλάδα
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM