Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Καρέ - καρέ η σύλληψη του δράστη

Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: Καρέ - καρέ η σύλληψη του δράστη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

Περισσότερα στοιχεία για την επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης μία γυναίκα στην Καλλιθέα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ σε βίντεο καταγράφηκε η σύλληψη του δράστη. 

Γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης, οι περίοικοι της Καλλιθέας άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους της πόλης, ενώ την κυνηγούσε ένας άντρας με τσεκούρι. Την γυναίκα, 55 ετών, καταδίωκε ο σύζυγός της, 67 ετών. Όπως αναφέρουν γείτονες το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά με τη γυναίκα να ζητά διαζύγιο από τον σύζυγό της ο οποίος αντιμετώπιζε ζητήματα με το αλκοόλ. 

Χθες, κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας, ο άνδρας άρπαξε ένα τσεκούρι που υπήρχε στο σπίτι και στράφηκε εναντίον της. Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός τους και διέφυγε στους δρόμους της Καλλιθέας. Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της πόλης, ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και εν τω μεταξύ ειδοποιούσαν την αστυνομία, χτύπησε με το τσεκούρι στην πλάτη.

Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον σύζυγό της, ενώ επικρατούσε πανικός. Από κάποιο σημείο και μετά ο δράστης άρχισε να χτυπά με το τσεκούρι το κεφάλι του και το σώμα του, ενώ και περίοικοι προσπάθησαν να επέμβουν. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο σημείο, άντρας και γυναίκα κείτονταν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο. 

Το ΕΚΑΒ του παρέλαβε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ