Αμβρόσιος: «Εργαλείο του διαβόλου η μάσκα, η εποχή του Αντίχριστου πλησιάζει»

Αμβρόσιος: «Εργαλείο του διαβόλου η μάσκα, η εποχή του Αντίχριστου πλησιάζει» Facebook Twitter
AΠΕ-ΜΠΕ
0

Ως «εργαλείο του διαβόλου» χαρακτήρισε τη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με κείμενό του στην προσωπική του ιστοσελίδα.  

«Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα» αναφέρει στο κείμενό του και καλεί τους πιστούς να πηγαίνουν κάθε απόγευμα στις εκκλησίες χωρίς μάσκες. Η μάσκα, συμπληρώνει, «δηλαδή το εργαλείο του Διαβόλου, κυριαρχεί τώρα πλέον παντού! ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας μία φωτογραφία όπου ιερείς φορούν μάσκες αναφέρει: «στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε και τον Δεσπότη και τους Διακόνους και τον χειροτονούμενο νέο κληρικό και το εκκλησίασμα, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ! Επομένως ο Διάβολος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, εισήλθε στο ΜΥΑΛΟ κάποιων Αρχιερέων και κάποιων άλλων Κληρικών και ΤΟ ΕΘΟΛΩΣΕ! Τι κρίμα!»

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων υποστηρίζει ότι «τα μέτρα, οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι απαγορεύσεις, γενικότερα οι σχετικές οδηγίες του κ. Χαρδαλιά, της κας Κεραμέως και των λοιπών Κυβερνητικών Στελεχών ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ!».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο κορωνοϊός υπήρξε «το τέχνασμα των Σκοτεινών Δυνάμεων, οι οποίες εργάζονται για την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση! Παγκοσμιοποίηση σημαίνει την κυριαρχία του Διαβόλου σε παγκόσμια κλίμακα και το σφράγισμα των ανθρώπων με τη σφραγίδα του Αντιχρίστου, δηλ. του Διαβόλου, με τον αριθμό 666, τον οποίον ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως ονομάζει «χάραγμα του Αντιχρίστου». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ