Φιλιατρά: Μία σύλληψη για τη δολοφονία της 57χρονης - Πρώην εργαζόμενος στις καλλιέργειές της

Φιλιατρά: Μία σύλληψη για τη δολοφονία της 57χρονης - Πρώην εργαζόμενος στις καλλιέργειές της Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
0

Σε μία σύλληψη, ενός 34χρονου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για τη δολοφονία μίας 57χρονης στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, την περασμένη Τετάρτη. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας, ο 34χρονος μπήκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι της 57χρονης και αφού της επιτέθηκε με μαχαίρι την τραυμάτισε θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Αμέσως μετά ο 34χρονος έφυγε από το σπίτι, ενώ λίγη ώρα αργότερα η 57χρονη βρέθηκε νεκρή από την αδελφή της.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, έφθασαν στη σύλληψη του 34χρονου αλλοδαπού αξιοποιώντας στοιχεία από οπτικό υλικό καμερών ασφαλείας, αλλά και από μαρτυρικές καταθέσεις.

Ο 34χρονος, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν σε καλλιέργειες που διατηρούσε η 57χρονη, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM