Νεκρός ο ράπερ Το Βδέλυγμα - Αυτοκτόνησε σε ηλικία 28 ετών

Νεκρός ο ράπερ Το Βδέλυγμα - Αυτοκτόνησε σε ηλικία 28 ετών Facebook Twitter
2

Αυτοκτόνησε στα 28 του χρόνια ο ράπερ και παραγωγός Το Βδέλυγμα.

Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1992, ο Αντώνης Μανουσάκης, όπως ήταν το όνομά του, υπήρξε ο πρώτος ανοιχτά γκέι ράπερ της Ελλάδας και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες του underground ελληνικού χιπ χοπ.

Νεκρός ο ράπερ Το Βδέλυγμα - Αυτοκτόνησε σε ηλικία 28 ετών Facebook Twitter

Την είδηση επιβεβαίωσε στο LiFO.gr και ο Mc Yinka που πληροφορήθηκε την τραγική κατάληψη από φίλους του Μανουσάκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος «δεν ήταν ατύχημα». 

«O καλύτερος φίλος που θα μπορούσα να είχα ζητήσει, ο πιο πρωτότυπος Έλληνας hip-hop καλλιτέχνης, ο πιο "σκληρός" και ταυτόχρονα πιο ευαίσθητος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου. Ήταν τιμή μου που με διάλεξε, πρώτα ως κολλητό και έπειτα ως συνεργάτη. Μου λείπει», αναφέρει ο Sonder, φίλος και συνεργάτης του, σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο Αντώνη Κωνσταντάρα του Vice.

Αρκετοί άνθρωποι του εγχώριου χιπ χοπ εξέφρασαν τη λύπη τους, με σχετικά ποστ στο Facebook, ανάμεσά τους ο Mc Yinka και οι Jolly Roger με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί.

«Εννοώ 100% όσα γράφω και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την πρόκληση όχι απλά δεν τη θεωρώ μονάχα μέρος της τέχνης μου, αλλά τη θεωρώ ένα πηγαίο συναίσθημα που προκύπτει από αγανάκτηση -κάποιες φορές και οργή- και θέλει να προβάλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Όπως μπορεί να είμαι θυμωμένος, θλιμμένος, χαρούμενος ή οργισμένος, έτσι μπορεί να είμαι και ειρωνικός ή προκλητικός στη μουσική μου και αυτό πάντοτε λόγω κάποιου συγκεκριμένου ζητήματος που προκύπτει. Ποτέ δεν πιάνω το στιλό σκεπτόμενος, "τώρα θα γράψω ένα προκλητικό κομμάτι" ή "τώρα θα γράψω κάτι απλώς για το shock value". Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που μεταφέρεται μουσικά. Πιστέψτε με, κρατιέμαι κιόλας», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM