Δύο προσαγωγές για παράνομη αφισοκόλληση - Για ομιλία του Τσίπρα στο Φάληρο

Δύο προσαγωγές για παράνομη αφισοκόλληση - Για ομιλία του Τσίπρα στο Φάληρο Facebook Twitter
2

Προσήχθησαν χθες, Παρασκευή, δύο άτομα με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης

Κατά πληροφορίες οι προσαχθέντες κολλούσαν παράνομα αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για εκδήλωση στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο, και μετά την προσαγωγή τους αφέθηκαν ελεύθεροι.Υπενθυμίζεται ότι σε επιστολή του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ζητούσε την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Πατούλης στην επιστολή του επισύναψε και αυτήν που απέστειλε προς όλους τους δημάρχους της Αττικής και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπου αναφέρει ότι στο πρόσφατο περιστατικό, οι αφισοκολλητές αναρτούσαν «αφίσες διαστάσεων 1,80×0,80μ, που απεικονίζουν τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και διαφημίζουν ομιλία του, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, στο χώρο του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού, σχεδόν σε όλο το μήκος των οδικών αξόνων του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου».

Πατούλης: Αν είχαν φιλότιμο θα αφαιρούσαν τις αφίσες μόνοι τους 

Ο Γιώργος Πατούλης επανήλθε στο ζήτημα σήμερα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής απομάκρυναν νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου τις αφίσες της ομιλίας του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είχα την πεποίθηση πως θα υπήρχε φιλότιμο και θα αφαιρούσαν τις αφίσες μόνοι τους. Δυστυχώς έκανα λάθος. Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής αφαιρούν την παράνομη αφισοκόλληση ώστε να προστατέψουμε πάνω από όλα την ασφάλεια των οδηγών», έγραψε. 

«Το σημαντικό είναι να έχεις πολιτισμό μέσα σου και να παραδέχεσαι το λάθος σου έστω και καθυστερημένα. Ούτε αυτό όμως. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενούς μας που ακόμα και Σάββατο προστατεύουν την Αττική μας», κατέληξε.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
θα πρέπει να οικοδομηθούν επειγόντως νέα κρατητήρια γιατί τα υπάρχοντα αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά από τις πολλές εκατοντάδες αφισοκολλητών που θα συλληφθούν επειδή κολλάνε αφίσες που διαφημίζουν ιερές πανηγύρεις, συναυλίες, σκυλάδικα, φεστιβάλ, θέατρα, εμπορικές εκθέσεις, λοιπά θεάματα... Η μήπως όχι;