Αλλάζει εκτάκτως το ωράριο της Ακρόπολης λόγω Νετανιάχου

Αλλάζει εκτάκτως το ωράριο της Ακρόπολης λόγω Νετανιάχου Facebook Twitter
0

Έκτακτη τροποποίηση ωραρίου του αρχαιολογικού χώρου Ακρόπολης, ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η ανακοίνωση από το ΥΠΠΟΑ αναφέρει: «Πληροφορούμε το κοινό ότι την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου τ.ε, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, κ. Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης- Κλιτύων θα λειτουργήσει από τις 08:00 έως τις 10:00 (τελευταία είσοδος 9:30) και θα επαναλειτουργήσει από τις 13:00 έως τη λήξη του ωραρίου στις 17:00 (τελευταία είσοδος 16:30).

Υπενθυμίζεται πως ο Νετανιάχου είναι στην Αθήνα για την υπογραφή της συμφωνίας EastMed και αύριο όπως φαίνεται θα ξεναγηθεί στην Ακρόπολη. Τα ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν σήμερα θα ισχύσουν και αύριο οπότε το πρωί αναμένονται και νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM