Άγιοι Θεόδωροι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 73χρονης

Άγιοι Θεόδωροι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 73χρονης Facebook Twitter
Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους - EUROKINISSI
2

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της δολοφονίας της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους, την οποία παρέσυραν και πάτησαν δύο φορές με το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με το newpost.gr, πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 30χρονο Ρομά, ο οποίος φέρεται να ήταν και ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που σκότωσε την 73χρονη.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και ληστείες. Οι Αρχές, έχοντας στα χέρια τους φωτογραφία από κύκλωμα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών, υπέδειξαν τον ύποπτο σε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον δράστη να σκοτώνει την ηλικιωμένη και τον αναγνώρισαν.

Η 73χρονη βρήκε τραγικό θάνατο ο οποίος, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία - νεκροτομή, προκλήθηκε από κάταγμα του αυχένα από τις ρόδες του αυτοκινήτου που πέρασε από πάνω της. 

Χθες, έγινε η κηδεία της, με τον 79χρονο σύζυγο του θύματος να περπατά υποβασταζόμενος. «Προτιμούσαμε δέκα φορές να δώσουμε όλοι μαζί τις αλυσίδες μας και να την έχουμε εδώ. Μαγικός άνθρωπος. Τέτοια μάνα δεν υπάρχει. Ήτανε η μάνα που στέριωνε όλο το σπίτι και μας κράταγε ενωμένους. Μας κρατούσε σε μια ησυχία όλους, γιατί την αγαπούσαμε όλοι και ο λόγος της πέρναγε» περιέγραψε ο γιος της στο Star.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Πέφτουμε απο τα σύννεφα...καταραμένη στατιστική ενάντια στην πολιτική ορθότητα.Αξίζει πάντως μια κοινωνιολογική μελέτη για το πόσο ρηχά ειναι τα κίνητρα ενός φόνου όταν διαπράττεται απο ορισμένες κοινωνικές ομάδες. Δεν συνεχίζω άλλο γιατί θα κοπεί...