H Cosmote διπλασιάζει τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής

H Cosmote διπλασιάζει τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής Facebook Twitter
0

Η Cosmote ανακοίνωσε διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου - οικιακούς και εταιρικούς - διατηρώντας τις ίδιες χρεώσεις.

Οι ανακοινώσεις της εταιρείας ήρθαν λίγες ώρες μετά τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου. Η Cosmote γίνεται έτσι η πρώτη εταιρεία που ανταποκρίνεται στο αίτημα της κυβέρνησης για να βελτιώσει την σχέση δεδομένων - τιμής, ώστε η Ελλάδα να ανέβει ψηλότερα στους δείκτες της ψηφιακής οικονομίας και της ευρυζωνικότητας. 

Το 2018, ο κλάδος συνεισέφερε το 2,1% του ΑΕΠ και η κυβέρνηση εκτιμά ότι υπάρχει περιθώριο για σημαντικές αυξήσεις στις παροχές, όπως 50% περισσότερα data για τις ίδιες τιμές, χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά οι πελάτες αλλά ούτε και να ζημιωθούν οι εταιρείες.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους Νάσο Ζαρκαλή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Wind Hellas, Χάρη Μπρουμίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone Ελλάδος, και Μιχάλη Τσαμάζ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Cosmote, όπου είναι και η πρώτη εταιρεία που ανταποκρίνεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του κόστους για mobile data που πραγματοποιεί η Cosmote από τον Ιούλιο του 2019. Συνολικά, σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%. Πλέον, η τιμή ανά GB κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ».

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τα νέα πακέτα δεδομένων, μέσα από την εφαρμογή My Cosmote ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote και «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ