H μανία με το Renegade Dance: Η 14χρονη Jalaiah Harmon εμφανίστηκε και σε αγώνα του Αντετοκούνμπο

H μανία με το Renegade Dance: Η 14χρονη Jalaiah Harmon εμφανίστηκε και σε αγώνα του Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
Η νεαρή TikToker εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο NBA All-Star-Game.
0

Η 14χρονη Jalaiah Harmon είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του TikTok κι αυτό χάρη στο «Renegade», τη viral χορογραφία που έχει δημιουργήσει, προκαλώντας διαδικτυακό πανικό.


Μάλιστα, η νεαρή TikToker εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο NBA All-Star-Game κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος και συγκέντρωσε, για άλλη μια φορά, όλα τα βλέμματα πάνω της. Βέβαια, το συγκεκριμένο βίντεο συζητήθηκε για έναν ακόμη λόγος. Ο λόγος αυτός είναι ότι στο background φαίνεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να προσπαθεί να ακολουθήσει τις κινήσεις της Jalaiah.

Εκτός αυτού, πριν τέσσερις μέρες, η Jalaiah Harmon βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις. Στη συνέντευξη αυτή, πέρα από το ότι παρουσίασε το «Renegade», μίλησε για το πώς σκέφτηκε την ιδέα γι'αυτή τη χορογραφία. Παράλληλα, όπως ανέφερε και η Ντε Τζένερις, σε αυτό το «παιχνίδι» της viral χορογραφίας έχουν μπει και αρκετοί celebrities, όπως η Μισέλ Ομπάμα, η Lizzo και η Κιμ Καρντάσιαν. 


 

Κατά πολλούς, ένας ακόμη λόγος που η χορογραφία της Jalaiah έγινε viral οφείλεται στο ότι είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις μαύρων influencers στο TikTok, καθώς η πλειονότητα των ανθρώπων που αποκτούν γρήγορα απήχηση είναι λευκοί. «Ήμουν χαρούμενη όταν είδα τη χορογραφία μου παντού», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times η Jalaiah. «Αλλά ήθελα να μου «αποδοθούν» και τα credits γι'αυτό». 

«Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα βγάλει λεφτά από όλο αυτό, μέσα από διαφημίσεις, ή να γίνω διάσημη και γενικότερα να με προσέξουν. Όμως, δε νομίζω ότι τελικά συνέβη κάτι απ'όλα αυτά, γιατί κανείς δεν ξέρει ότι εγώ δημιούργησα τη συγκεκριμένη χορογραφία», καταλήγει η ίδια. 

 


Με πληροφορίες από Mashable/Complex

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM